BROMKALUKASZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam dziś zmieniłem opony z letnich na zimowe, po odpaleniu silnika na komputerze pojawił sie sumbol "koła a po jego boagach jeszcze jakies kreseczki" co to może oznaczać?? Pozdrawiam P.S letnie były 16 a zimowe 15
marinero Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 sprawdz klocki hamulcowe - moze okazac sie ze jest ich za malo!!
BROMKALUKASZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak to za mało sugerujesz ze mi zwineli!!
Gość Murzyn Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak to za mało sugerujesz ze mi zwineli!! - padlem 1. Mogli urwac kabelki 2. Zbieg okolicznosci - moga sie juz konczyc
BROMKALUKASZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Opublikowano 7 Listopada 2007 Padłeś powstań :bicz3: Mi sie zdaje ze najprawdopodobniej sie rozłączyły, bo konczyć sie ne maja prawa sa nowe. Ten ziom coz mieniał mówił że koło musi sie zcentrować czy cos takiego.
alvaro Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 BROMKALUKASZ Ten ziom coz mieniał mówił że koło musi sie zcentrować czy cos takiego. co ????
BROMKALUKASZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Opublikowano 7 Listopada 2007 czyli musze sprawdzic czy kabelek sie nioe odlaczył
marinero Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak to za mało sugerujesz ze mi zwineli!! - padlem 1. Mogli urwac kabelki 2. Zbieg okolicznosci - moga sie juz konczyc swieta prawda - co mod to mod!!
mateogda Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 a czy Twoje koła (felgi 16") niemają przypadkiem czujników kontroli ciśnienia?! [br]Dopisany: 07 Listopad 2007, 20:11 _________________________________________________symbol "koła" czy kółko?
BROMKALUKASZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Opublikowano 7 Listopada 2007 pojawiło się " koło i po jednej jego stronie trzy kreski i po drugiej 3 kreski przerywane dopasowane do okręgu" Kurde nie wiem czy stare koła tego nie maja aczkolweik sa zakładane fabrycznie wiec może
pre_pl Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 a czy Twoje koła (felgi 16") niemają przypadkiem czujników kontroli ciśnienia?! [br]Dopisany: 07 Listopad 2007, 20:11 _________________________________________________symbol "koła" czy kółko? ciśnienie w oponach ma inny symbol, wyraźny przekrój opony... zamykam, przecież wiadomo o co chodzi w tym temacie - już zostało powyżej wyjaśnione.
Rekomendowane odpowiedzi