Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę

To chyba będzie okazja do oddania kluczy do radia :>

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będę

To chyba będzie okazja do oddania kluczy do radia :>

taa :good:

Opublikowano
  • Autor

w 30sekundzie to chyba topor :gwizdanie:

Opublikowano

Siema Falubazy :kox: :kox:

Jak oceniacie AUTO BRUM - czytałem kilka pozytywnych opinii w dziale Serwisy i już do nich dzwoniłem - bardzo konkretni goście i z tego co po rozmowie wywnioskowałem nie za drodzy, chce wymieniać kompletny rozrząd, wszystkie paski, rolki w tym alternatora, termostat, olej w skrzyni i serwis na 200tys z wyminą oleju, wszystkich płynów i filtrów oraz żeby mi obczaili o co chodzi z AIR BAG'iem bo co skasuje błąd to się na nowo zapala.

Opublikowano
  • Autor

ogolnie robia dobrze ale potrafia spierdzielic

mojemu kolesiowi rozjebali praktycznie cala a8 3.3tdi ;) ... przez niewiedze

przegrali sprawe lub zwrocili pieniadze ok 10 - 20 000zl

nie pamietam juz

ale jesli zapytasz o historie z krzyskiem ktory ma CARGUM w zielonej gorze to pewnie beda wiedziec o co chodzi :wink4:

Opublikowano

Auto brum, według mnie lipa. Chciałem im dać kilka robót, od wahaczy po rozrządy w a4 i a6. Podejście do klienta dno, gość mówi że nie ma czasu, obraca się na pięcie i tyle. Byłem kilka razy, zawsze podobna sytuacja. Kumplowi w pasacie połamali zaczepy pokrywy silnika i cośtam jeszcze. Ja nie polecam.

Opublikowano

Masakra... Jedni chwalą inni odradzają :confused4: I tak z każdym warsztatem...

Opublikowano

hej hej a ja mam pytanko odnosnie oslony silnika dolnej.. mianowicie przez ten snieg wlecialo mi tego badziewia miedzy oslone a silnik i oslona sie oberwala.. i teraz wisi toto i wkurza... w poniedzialek na kanal... ktos moze sie orientuje jaki jest koszt nowej oslony w ASO? nie chce allegro ale nie wiem czy mnie koszt w ASO nie zabije.. wole spytac.. pozdrawiam

:(

Opublikowano

jest ktoś kto mi VAGiem połaczy się z radiem i sprawdzi kodowanie radia, ewentualnie je zmieni? mam kod jaki trzeba wbić itp :decayed:

mogę podlecieć do ZG czy gdzieś w okolicę, może być za opłatą :good:

Opublikowano

hej hej a ja mam pytanko odnosnie oslony silnika dolnej.. mianowicie przez ten snieg wlecialo mi tego badziewia miedzy oslone a silnik i oslona sie oberwala.. i teraz wisi toto i wkurza... w poniedzialek na kanal... ktos moze sie orientuje jaki jest koszt nowej oslony w ASO? nie chce allegro ale nie wiem czy mnie koszt w ASO nie zabije.. wole spytac.. pozdrawiam

:(

do mine sama osłonka pod skrzynie biegów kosztowała 230[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 09:53_________________________________________________

jest ktoś kto mi VAGiem połaczy się z radiem i sprawdzi kodowanie radia, ewentualnie je zmieni? mam kod jaki trzeba wbić itp :decayed:

mogę podlecieć do ZG czy gdzieś w okolicę, może być za opłatą :good:

przyleć 17-tego na spot to chłopaki na bank pomogą

Opublikowano

dzięki (jak możesz daj mi nr do siebie to zadzwonię przed spotem)

Opublikowano

oki sprawdzilem dzis w ETCE... 445 zl oslona silnika dolna i 250 oslona skrzyni biegow.. wiec rano na kanale zobaczymy co i jak... w dodatku wali spalonym sprzeglem.. probowalem dzis wbic dwojke i ruszyc bez gazu no i rusza.. mam nadzieje, ze to oznacza ze jest ok...

Pozdrawiam all CCCO[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 17:45_________________________________________________hejka jeszcze jedno pytanie... odstawilem dzis do mechanika i czekam na oslony z ASO jutro maja byc ale jak juz jest to mam pytanie stoi wam wskaznik temp na 90C bo u mnie nie dochodzi moze to zima a moze... i nie wiem czy przy okazji nie wymienic termostatu?? tak mi miedzy 75 a 85 zalezy ile jade ale jak do pracy jade 25km n ei duszac auta.. tak kolo 2 tys obrotow to kolo 80-85 stopni sie utrzymuje.. co radzicie wymienic termostat czy czekac do lata??

Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

P R Z Y P O M I N A M

Noworoczny spot niedziela 17 stycznia godzina 16.00, na parkingu pod carrefourem.

pisac kto sie pojawi, niech bedzie nas jaknajwięcej.

Opublikowano

siemanko to znowu ja.. od mojej ostatniej przygody z oslonami smierdzi mi w aucie.. sprzeglo przypalone lekko dziala jak powinno nei slizga sie i jest ok ale od soboty smierdzi.. dlugo tak moze walic?? bo juz mam powoli dosc. zakupilem nawet jakies zapachy waniliowe no i niby pomaga ale ten smrod mimo wszystko sie czai w tle.. dlugo tak moze??? ktos wie??

Opublikowano

mam a4 b6 od wczoraj , ale moge podleciec pogadac ;>

Opublikowano

Zapraszamy :)