Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niestety takie zycie... ale mam nadzieje ze bedziemy mieli okazje wszyscy cale lubuskie spotkac sie gdzies niebawem... :) na cos wiekszego a nie jak to czesto bywa 2-3 samochody... trzeba sie zgrac na wieksza ekipe i zrobic zlot nawet gdzies na noc... :) pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i kolejna imprezka w Wiechlicach na lotnisku mega udana , oj polatałem se furaczem z wsze czasy :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

MIalem okazje poznac i oblookac furke... robi wrazenie:)

ja zaczynam od Chip'a u rogala:) moze kiedys CIe dogonie;p hhaha pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym zlocie.

Opublikowano

kurde kurde ajjj nic mi nie mowcie... taki bylem wk***i*** caly dzisiejszy dzien taka pogoda super a tu d*pa siedzialem jak ten kolas w domu... :( zamiast smigac gdzies tam z Wami... :kwasny:

Opublikowano

Dawno tu nie zaglądałem, ale udało mi się przypadkiem wpaść "na lotnisko" :) hehe

Opublikowano
  • Autor

MIalem okazje poznac i oblookac furke... robi wrazenie:)

ja zaczynam od Chip'a u rogala:) moze kiedys CIe dogonie;p hhaha pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym zlocie.

ciekawe czemu :mysli: :gwizdanie: hehe

Dawno tu nie zaglądałem, ale udało mi się przypadkiem wpaść "na lotnisko" :) hehe

i prawie nam sie udalo pogadac .... kurde potem podjechalem tam gdzie stales ale juz cie nie widzialem ;(

no trudno moze na nastepnych Wiechlicach pogadamy ;)[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 09:29 _________________________________________________Tomigsi jak bedziesz miec jakies fotki i filmy to daj linki do wszystkiego co bedziesz mial z tych Wiechlic :) ok ?

Opublikowano
Tomigsi jak bedziesz miec jakies fotki i filmy to daj linki do wszystkiego co bedziesz mial z tych Wiechlic :) ok ?

fotki z zaprzyjaźnionego głogowskiego klubu http://www.galeria.glogowskieauta.pl/otwarcie_sezonu_2008/

lub http://acidtechno.kgb.pl/wiechlice2008/index.html

Nowak_zg załapałeś się na paru fotkach :) ty szczęściarzu :naughty:

Opublikowano

Niestety, ten spocik musialem odpuscic i zaluje w cholere... :(

Ale nastepny juz na pewno bedzie "moj", o ile tylko sie jakis odbedzie w naszym kochanym wojewodztwie :)

Opublikowano

hahah Tico powalilo wszytskich na kolana:D ... ta moc:D

Opublikowano

no teraz zaczynam zalowac ze nie moglem pojechac... :( ale za to teraz samochodzik z nowo zrobionym felunkiem wyglada dobrze znacznie lepiej... :) mam nadzieje ze niedlugo zorganizujemy cos wspolnego... pozdro :)

Opublikowano

pewnie ze tak:) mozna nawet gdzies na majowke sie ustawic:)

Opublikowano

no tak tylko trzeba by bylo jakis termin gdzie najbardziej nam pasuje wszystkim... :) bo niektorzy wyjezdzaja na weekend niektorzy nie... a tym bardziej jak tak malo ludzi sie tu pokazuje na forum... to ciezko bedzie zabrac ekipe...

Opublikowano

No to myslcie chlopaki, ja mam weekend wolny caly :P

Qrde, mam nadzieje,ze mi jutro w urzedzie wydadza juz te tablice indywidualne;)

Bede latwo rozpoznawalny ;)

Opublikowano

no ja namawiam po raz kolejny do zorganizowania jakiegos malego zlociku Naszego wspolnego... jak nie moglismy sie spotkac w wiechlicach wszyscy to moze spotkajmy sie gdzies indziej w jakies weekend...?? dzisiaj np u mnie w miejscowosci na tym osrodku gdzie wczesniej juz pokazywalem odbyl sie zlot "Toyoty MR2"... bardzo fajny zlocik mila atmosferka fur duzo nie bylo bo tylko 10 albo az 10... ale z tego co wiem bo znajomy tez tam byl ognisko nocleg mala popijawka w dobrym towarzystwie... moze i my wkoncu cos zrobimy...??!! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tomi_gsi .... wiadomo cos juz o jakis wiechlicach ? ;]

Opublikowano

Tomi_gsi .... wiadomo cos juz o jakis wiechlicach ? ;]

:no: , jak coś będzie to zaraz dam znać, teraz zaczęły się wyjazdy na zloty tuningowe ogólnopolskie i nie ma komu coś zorganizować :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wznawiam temat zlotow i spotow:) jest ktos chetny na male spotkanie gdzies w lubuskim?:):tongue4:

Opublikowano

ja proponuje weekend gdzies:) miejsce jescze do ustalenia.