Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszyscy wiosne poczuli czy cos :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mam nadzieje ze jutro bedzie dobra ekipa ;)[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 04:44_________________________________________________w sumie to dzis ;p

Opublikowano

kto będzie? :kox:

Opublikowano

kto będzie? :kox:

balot ty będziesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:
Opublikowano
  • Autor

ja, s3, topor, moj nowy koles tez ma audi a4 bedziemy

[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 15:03_________________________________________________a balot ? malin ? smieszny ? wiesiek ? audiiia4 ? bigkaban ? hary_ns? krotki ? dziuniek ? wentyl ? duffy ? mucha1 ?

itd... ?

Opublikowano

jeszcze zobacze ale nie gwarantuje[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 15:10_________________________________________________Nowak jak tam moje dekielki :kox:

Opublikowano
  • Autor

balot nie mam ani twoich ani moich i juz mnie szlak trafia bo nie ma w ogole dekielkow w tym rozmiarze

:wallbash:

Opublikowano

Ja bede

Opublikowano

Panowie ja "niestety" wkraczam na nowa droge zycia i teraz kazdy grosz jaki zdobede, ukradne, zarobie, znajde czy wygram inwestuje w przyszlosc.. wiecie obraczki, muzyka pierdoly i niestety taki dojazd do zg to zawsze 50 zl na wache trzeba dac// takze przykro mi ale chyba zrozumiecie...:):):):)<piwo>

Opublikowano

bede[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 16:53_________________________________________________dzięki za spocik było super :kox:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 20:16_________________________________________________topor zapraszam 9 maja na: :kox:

http://zlot.scholaris.pl/program.html

Opublikowano

I jak pany bylo na spocie? Ja jeszcze w Poznaniu siedze, ale w srode wracam juz do ZG :>

Dzwonilem do Pawla jak mieliscie i mowil ze bylo :good:

Ma ktos jakies zdjecia?

Opublikowano

2 godziny ciaglego startowania aut:) -ogolnie za***iście. :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:hi: Topor

??:>

Opublikowano

:gwizdanie: ale cisza :hi: no to ciekawie na spocie było 2 godziny startu , troszkę by trzeba było zalać żeby poszaleć :) i mój nowy problem rano i wieczorem jak już jest trochę chłodniej samochód normalnie odpala za 1 razem , jadę do pracy zostawiam go na parkingu... wychodzę , stał na słońcu , jest nagrzany i nie ma bata przekręcam kluczyk i cisza można kręcić i kręcić i nic aż do któregoś razu (ponad 30) w końcu odpala . Wiem że śmiesznie to wygląda ale jak było chłodniej albo stał w cieniu to wszystko było normalnie a jak na słońcu to już nie koniecznie ;(

Opublikowano
:hi: Witam pany. Życzę wam smacznych jajek mokrego poniedziałku i tak ogólnie wesołych świąt wielkanocnych. :kox:
Opublikowano
  • Autor

mnie nie bedzie w niedziele