bigkaban Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hm... mozeby tak spocik pierwszy w 2011:> jakies solidniejszy? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0za Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja w tą niedzielę nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Panowie, zapraszam do zgłaszania fotek do kalendarza klubowego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.645 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLI Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Skoro wałbrzych nie może się skrzyknąć na jakiegoś spota to może w lubuskiem się pojawie. co dwa tygodnie jestem w zielonej a i carrefoura często odwiedzam... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 no to zapraszamy, moze zrobimy w koncu jakiegoś dobrego spota... proponuje 27 lutego:> wpisywac sie lolki;p 1. topor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0za Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 no to zapraszamy, moze zrobimy w koncu jakiegoś dobrego spota... proponuje 27 lutego:> wpisywac sie lolki;p 1. topor 2. k0za ( postaram się pojawić! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 1. topor 2. k0za ( postaram się pojawić! ) + VAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeilSide Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 jak bede w ZG to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLI Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A ja 27 niestety odpadam mam wyjazd na wybrzeże Ale w Z.G. jestem na tyle często,że jeszcze się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichal Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 1. topor 2. k0za ( postaram się pojawić! ) + VAG jeśli Vag obsłuży moje b7 to tez będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0za Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 1. topor 2. k0za ( postaram się pojawić! ) + VAG jeśli Vag obsłuży moje b7 to tez będę zależy co trzeba, jak będę wiedział to dam znać czy się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichal Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 1. topor 2. k0za ( postaram się pojawić! ) + VAG jeśli Vag obsłuży moje b7 to tez będę zależy co trzeba, jak będę wiedział to dam znać czy się pojawię wykasowanie błędu Airbag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ogarniemy spocik ogarniemy jak nie oddam auta w piatek to przyjade rozjebunda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 ja tez bede nie mam juz bana po 6 miesiacach czuje sie mega zreformowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam, prosiłbym was jako ekipę z Zielonej góry o ocenę autka . Moze wiecie co to za egzemplarz i czy warto jechać go oglądać? http://otomoto.pl/audi-a4-C17502717.html Moze ktoś z was by podjechał obejrzał i dał cynka czy warto jechać .? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam, właśnie kupiłem swoją A4 i chciał bym wpaść na spota by zczytać VAG'a, i tu pytanie czy za tydzień (6 marca) planowany jest spot pod carrefurem? a i jak z LPG? bo to w końcu parking podziemny to moje pierwsze auto z gazem więc sie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195956.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi