Talib13 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ktoś coś więcej? Ja mogę się dostosować chyba rozsądniej 14Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dundin Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 niestety tym razem nie wyszło.. może wiecej chętnych się znajdzie na jakiś weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Niestety jak w ten sposób będą wszyscy podchodzić to nigdy się nie dogadamy prócz stałych bywalców ten kto przyjeżdża wie o kogo chodzi ;-) Jednym pogoda przeszkadza innym coś innego i tak w koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam. Szukam osoby z Źar ?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam. Szukam osoby z Źar Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jutro 19ta Mc Donald's Zielona Góra spot jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Przegapione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufel26 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Frekwencja ja na zg dopisała[emoji5]Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Działamy, ustalmy kolejny termin spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Myślę że za miesiąc. Tym razem może jakieś jezioro z parkingiem na spot i grill nie na dwie godziny ale koło południa już żeby było więcej czasu na pogadania.A nasze drugie połowy z dzieciaczkami nad wodą Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 jestem za,;) Arczi, dzisiaj Cie pomyliłem z kims innym, ten sam kolor auta, czarne dodatki, tylko chyba 3.0 pod macha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 jestem za, Arczi, dzisiaj Cie pomyliłem z kims innym, ten sam kolor auta, czarne dodatki, tylko chyba 3.0 pod macha. Wszelki duch pana boga chwali!! Topor?! [emoji44] Ja będę jeśli to będzie sobota lub niedziela do południa [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Nie ma już chyba tej 3.0 miała 300Km ale chyba sprzedał już. Często stała pod Castoramą. Duffy będę chciał właśnie żeby to była sobota najlepiej lub jeśli nie to niedziela ale już od południa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dundin Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Będę w Polsce do 24 czerwca a później mnie nie ma prawdopodobnie do końca sierpnia lub września wiec widzimy się pod koniec lata, niestety przegapie spota nad jeziorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ja też jestem jak najbardziej "za" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Panowie jest do ogarniecia auto aby zaprogramopwac kluczyk wcds czy ktoś miał by chwilę czasu i ochotę pomuc pacjent to b6 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ta niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi