MarcinL Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 12 minut temu, Arczi78 napisał: Blisko.Krasickiego ? Znajome bloki. Często u teściowej bywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit RF Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 https://pl-pl.facebook.com/carspazielonagora/ Przyciemnianie szyb 50 zł za szybę boczną Tylna szyba 100 zł na lepsze foli 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Coś się widzę dzieje, zobaczymy na kolejnym spocie jak bardzo?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dzisiaj18 tej Lidl wojska polskiego ZG. Kulawy spot ale będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anoldzik Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Siemka wszystkim , a jakiś spocik będzie na rozpoczęcie sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekA80 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Kiepsko u mnie z weekendami, ale coś może wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XsioR Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ja też chętnie bym podjechał na bajere do Zg jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Dam znać jak z chłopakami się zgadam .Ogólnie wygląda to tak że jest nas 6 osób co jest dobrym wynikiem a chętnych 2 x więcej tylko d9 dnia zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 4 minuty temu, Arczi78 napisał: Dam znać jak z chłopakami się zgadam .Ogólnie wygląda to tak że jest nas 6 osób co jest dobrym wynikiem a chętnych 2 x więcej tylko d9 dnia zlotu? Mi przeważnie praca wypada Trzeba chyba będzie zmienić miejsce spotkań na garaż na focusie, to wtedy zawsze będę mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Hehe zamkniesz ten garaż obok pacholkami w dzień spotu i będzie git ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekA80 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Po tym weekendzie już będę miał luźniej i więcej czasu. Wkoncu koniec matur, a ciężko to było zgrać z 4-brygadowka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Heyka Szukam kogos z ZAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) @wrclaguna Miałeś na myśli ŻARY 68-200? Jeżeli tak to bywam tu dwa razy w tygodniu (zazwyczaj we wtorki i środy). Co potrzeba? Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Animal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 5 godzin temu, Animal napisał: @wrclaguna Miałeś na myśli ŻARY 68-200? Jeżeli tak to bywam tu dwa razy w tygodniu (zazwyczaj we wtorki i środy). Co potrzeba? AUTO CZĘŚCI Zwycięzców, 21c/24 68-200 Żary Miałem tam maske do A3 8P do kupienia w kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Tu tez jest ale juz dalej MD Euro Parts Osła, 90 59-706 Gromadka AUDI A3 8P LIFT MASKA LZ9Y ORYGINAL 9194007310 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 1099 zł - AUDI A3 8P LIFT MASKA LZ9Y ORYGINAL (9194007310). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 @wrclaguna dziwna sprawa bo żadnego "szrotu" na Zwycięzców nie ma. Taki adres ktoś Ci podał? Jak mi się uda to do Osłej dzisiaj podjadę bo mam niemal pod drodze Jak możesz to podeślij mi numer telefonu na PW - jak dotrę na miejsce i będę oglądał maskę to zadzwonię zdać Ci relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 3 godziny temu, Animal napisał: @wrclaguna dziwna sprawa bo żadnego "szrotu" na Zwycięzców nie ma. Taki adres ktoś Ci podał? Jak mi się uda to do Osłej dzisiaj podjadę bo mam niemal pod drodze Jak możesz to podeślij mi numer telefonu na PW - jak dotrę na miejsce i będę oglądał maskę to zadzwonię zdać Ci relacje. Takie mam info 785 105 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Byłem wczoraj w Osłej obejrzeć tą maskę - nawet nie dzwoniłem bo moim zdaniem szkoda zachodu za taką cenę. Obleciałem ją szybko miernikiem. Wyniki od 160 do 220 czyli druga warstwa lakieru na całości. Lakierowane raczej dosyć dawno bo miała kilka sporych odprysków na przodzie. Miejscami słabo wypolerowana powierzchnia po lakierowaniu. Oczywiście miała sporo rys i obdarte ranty od stawiania na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi