Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cxieszymy si ebardzo;) nowy kolega. WItamy łukasza :naughty:

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bedziesz "uwencjusz" w zielonej na spocie? Jak tak to sie ugadamy co do wyjazdu na spocik w Poznaniu ja bede tu i tu na 100% :good:

ps. to jak, 18 bedzie wam pasowal?

Opublikowano

robimy spocoik o 18:00 w sobote na parkungu Carrofour kolo Kartingow;p

Krótki : jesli masz jescze nalepki klubowe to mogllbym odkupic od CIebie 2 szt?:D:kox:

Opublikowano

bylbym sczesliwy:D

Opublikowano

taaa chce chce chce !!! duzzzooooo

a tak serio to 2 chyba starcza ;)

Opublikowano

Witam panowie!

pamieta mnie ktos jeszcze ?! hah... dlugi czas bez netu, ale juz odzyskalem dostep do a4-klub ;P czytalem kilka ostatnich stron - wiecej mi sie nie chcialo xD i doczytalem spota 19-stego? jesli sie odbedzie pisze sie tez ;] mozliwe ze bede mial jeszcze przejsciowe problemy z netem, wiec w razie gdybym nie pojawil sie na forum to dajcie znac na gg - bede wdzieczny:]

pozdro

Opublikowano

150ps ja cie pamietam ... kiedys mielismy spota prawie ale sie spozniles

;] ta spot 19ego tego miesiaca

Opublikowano

ej mam fajny pomysl;) podrukuje jakies male wizytowki A4 klubiu ( nie kupilem kalendarzykow):/ ze 18 bedzie spot tu i tam i powpycham a4 za wycieraczke co?:D psycho pomysl ale moze nazbiera sie wieksza grupka lubuska.

Opublikowano

no to pieknie;)

Opublikowano

ok;p 3 min roboty i karteczki z info o zlocie wykonane;) sam druknalem 25 szt. jutro moge to powielic ile tylko mi sie spodoba.

NIe spodziewajcie sie tylko reklamy rodem z Media Markt;p tak wiec od jutra zaczynam prace roznoszenia ulotek :polew:

Opublikowano

oks, kilka zaproszen na zlot rozdalem;) moze jakis ulamek A-czworkowiczow sie pojawi.

Krótki: zestaw skor z czerwona nicia mega koxx!!:)

Opublikowano

A teraz niech rękę podniesie ten który dzisiaj śmiał dotknąć moją niunię i włożył za wycieraczkę jakąś karteczkę. Jakież było moje oburzenie gdy ok. godz. 12 wsiadłem do zaparkowanego przy ul. Szafrana w ZG auta, zapiąłem pasy i już miałem ruszyć kiedy kątem oka zauważyłem jakąś karteczkę. Z moich ust poszła taka wiązanka że aż się zdziwiłem że mój zasób słów jest taki spory :-D.

Szczęście Twoje/Wasze że ową karteczką okazało się być zaproszenie na zlot miłośników Audi ;-)

Wybaczam i dzięki za zaproszonko