WiesiekM Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Będę na 100% :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 [br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 15:34_________________________________________________Uwaga, na gwalt potrzebny parking strzezony na dwa zestawy (ciagnik + naczepa), jakby mial ktos jakis dostep albo cus bylybym wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja mam parking przy domu ale nie strzeżony. Obiekt jest ogrodzony + dwa owczarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 to git;) na naszym swiatecznym spocie poznamy nowego kolege z A4;) tak wiec obecnosc obowiazkowa! Malin, Smieszny, Wiesiek, Konian, Krotki, Nowak, Maciek, Mucha, Wentyl, Ghost DOg, Bambus, 150PS i pozostali.... Wiem ze to osttani weekend przed swietam i moze byc trudno zeby sie urwac na chwile z domu ale sprobujcie;) pany ja będe na 100% w niedziele nie ma obawy :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Smieszny moze do Studia w sobote Jak juz jestes Bo ja tam chyba zawitam Ta opcja chyba odpada ze wzgledu na brak czasu w sobote. A na spocie to bede na 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 http://www.1man1jar.com/ hahahaha nie moge z tego filmiku ogladalem go kilka razy i za kazdym razem nie moge ze smiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 nowak... tylko Ty masz stalowe nerwy:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 :polew: Hehehe No na maxa poleciales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://www.1man1jar.com/ hahahaha nie moge z tego filmiku ogladalem go kilka razy i za kazdym razem nie moge ze smiechu myślałem że jestem twardy, niestety okazało się że tylko myślałem. Nawet nie obejrzałem do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 dokladnie:D ale to jescze nic... osttanio widzialem wiekszy hard core;p ale nie bede tutaj go zmaieszcza;] do zobaczenia o 18:00!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambus Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 widzimy sie dzis o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 to mnie Pan zaskoczyl Panie Bambus;p juz zapomnialem jak Pan wygladasz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Pany ja juz sie ubieram i jakde :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 dzieki Panowie za zlocik. bylo kul;p // NIE POLERUJE JUZ KONCOWEK!!// <-- tak dla jasnosci:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 dzieki Panowie za zlocik. bylo kul;p // NIE POLERUJE JUZ KONCOWEK!!// <-- tak dla jasnosci:D http://www.a4-klub.pl/smf/all_polerka_wydechu-t43553.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Thx smieszny. Topor daj mi przynajmiej jakies wskazowki http://www.twisted-humor-online.com/index.php/Gross-Videos/2-girls-1-finger.html Jak juz lecimy w hardcore to dam od siebie, ja osobiscie nie dalem rady ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 tytuły filmów: - pierwszy "do d*py ta szklanka" - drugi "gówniane Chinki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 a widzieliscie 2girls1cup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 witam, potrzebuje nr tel do topora jakby ktos mógł mi przesłac na pw byłbym wdzieczny potrzebuje na już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi