topor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 23:35_________________________________________________wentyl... kupuj tylko ori Body. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ghost Dog to nie brak kluczyków sprawił iż nie stawiłem się na spocie... wypadło co innego, a co żałujesz że mnie dziś nie poznałeś? jak wyglądał wasz przejazd? ile było aut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 yyyyy.... Drogi kamillo poznalem cie na zeszlym spocie Ja mam Biala B5 nawet ostatnio sam mi mrugales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Kolega Kamillo zgubił kluczyki moze Nowak a ile ten gosc od zawiechy bedzie to robil ? z 3h mu zejdzie pewnie jak cos to mow ze dostales numer od Pawla od czarnej A4 ;][br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 08:34_________________________________________________na spocie bylo chyba 8 aut....czyli tak srednio ale ogolnie jest nas juz chyba z 20 osob jesli chodzi o okolie ZG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ghost Dog, hehe cwaniaczku skąd mogłem wiedzieć że to Ty? ...ale teraz już Cię zapamiętam Żałuję że nie pojawiłem się na spocie,ale zatrzymała mnie siła wyższa. a propo kluczyków, to na razie jestem na etapie dowiadywania się, z powodu braku sianka! Wszystko poszło na moją "niunie" ale powoli, powoli ...i się ogarnę byłem w centrum we "Włamywacz-u" gość powiedział że koszt dorobienia kluczyka to 550 - 600 zl, jak myślicie to rozsądna cena? czy znajde gdzieś taniej? ale z tego co słyszałem to właśnie tyle kosztuje taka przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiii a4 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 drogo mój brat zamawiał kluczyk w serwisie 500 zł ale w bmw , spytaj się ile by w serwisie Audi kosztowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Panowie gdzie kupie w Zg śruby do wachaczy potrzeba pilnie 4szt. bo inaczej zawiechy nie zmienie. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Fota. Naprzeciw myjki recznej na zaciszu, za komisem sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Thx man. Topor a masz namiary na Auto-Brum bo nigdzie nie ma kontaktu w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 20:40_________________________________________________...temat moich kluczyków znów wraca jak bumerang na nasze forum otóż jak wcześniej napisałem, we "włamywaczu" gość zażyczył sobie 550zł-600zł... a gdybym zakupił taki oto cwancyk http://allegro.pl/item526851134_audi_kluczyk_scyzoryk_433_mhz.html jakie kroki musiałbym poczynić żeby ten kluczyk zadziałał w mojej "niuni"? wiem że trzeba zakodować kluczyk ale jak to wyglada nie wiem. Jaki byłby koszt opcji z kluczykiem z allegro? programowanie itd... do tego nie wiem jak jest z tym Mhz czy ten kluczyk pasowałby do mojego auta... no i kolejna sprawa dotycząca moich kluczyków, cóż mam zrobić by zamykać autko pilotem? hmm? może to coś wam podpowie http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm ktoś z klubowiczów potrafiłby to zrobić? czy muszę odwiedzić jakiegoś majstra od tego? a jeśli tak to gdzie mogę go znaleźć w ZG? Panowie i nie miejcie do mnie pretensji że znów marudze na temat tych kluczyków, każdy z nas brnie w ten sposób by nasze autka sprawiały się jaknajlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 wiesy... nikt nie wlada taka wiedya na temat klucyzkow jak Pan wlamzwacz:) wiec proponuje dluzsza rozmowe z Panem Słowikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item519086319_zrerzak_tyl_audi_a4_kombi_s_line_po_2002r.html panowie zakupiłem jednak s-line ,od gościa i jutro albo pojutrze będzie,ale rzecz jasna nie za tą kasę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :hi:co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 jest za***iście PAnie wentyl:) teraz szukamy jescze prozdu za fajna cene i git malina:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 z przodem to nie teraz bo sie troche juz wypłukałem w tym miesiącu ale będzie napewno :good:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:30_________________________________________________Nowak co tak po cichu siedzisz nie bój sie stary :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 wentyl cos zakupil to ja nie bede gorszy ... http://www.allegro.pl/item527147298_audi_a4_lifting_2000_rok_avant_orginal_kpl_wkl.html[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:38_________________________________________________jutro zostana wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 wentyl cos zakupil to ja nie bede gorszy ... http://www.allegro.pl/item527147298_audi_a4_lifting_2000_rok_avant_orginal_kpl_wkl.html[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:38_________________________________________________jutro zostana wyslane no stary jak dla mnie ekstra[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:41_________________________________________________ :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 kuzwa... to teraz kolej na jakis moj gadzet;) -do jutra pomysle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 dobra pany a teraz powiedzcie mi do tego s-line to jakie miały być końcówki ULTERA 90mm.,dobrze kojarze i gdzie je dostane powiedzcie :mysli: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:43_________________________________________________ kuzwa... to teraz kolej na jakis moj gadzet;) -do jutra pomysle:D myśl,myśl :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 jeszcze tylko grilla szukam w maire tanio rs4 lub s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 90mm tak jak mowil krotki;) [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:47_________________________________________________a kto sie orinetuje jakie wymiary maja koncowki w S4 b5????? :gwizdanie: ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi