konian Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 malin niestety nie robi dynamicznych logów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piórek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No właśnie, chciałbym zrobić styczne i dynamiczne, czasami autko doprowadza mnie do rozpaczy ;/ raz ciągnie raz nie a chce zacząć od początku żeby nie babrać się nie potrzebnie i nie tracić kaski na marne. Postaram się za tydzień wpaść na spot i konkretnie pogadać, pozdro i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 panowie doradżcie takie fele co wy na to bo nie wiem sam już wyglądaja oki troche za duży laczek http://moto.allegro.pl/item533651632_sprzedam_ladne_19_z_oponami.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 srebrny srodek jest jakis bezpluciowy... jakbys malnal srodek na czarno to chyba byloby dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 wentyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 nowak dzieki stary,szukam dalej :hi: :hi:opinia fachowca mówi sama za siebie :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:33_________________________________________________nowak najlepiej by mi pasowały mi BBS RR z rantem środek czarny ale nigdzie ich nie ma co ty na to wiesz o jakie chodzi :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 wiesz co wentyl... u Ciebie fajnie pasowalyby kolka nowaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 wiem o jakie ci chodzi ... ale zawsze jak cos to mozesz kupic bbs le mans http://allegro.pl/item537505396_bbs_le_mans_19_5x112_audi_vw_mercedes.html[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 22:41_________________________________________________ wiesz co wentyl... u Ciebie fajnie pasowalyby kolka nowaka... http://moto.allegro.pl/item537689851_felgi_audi_a8_stan_bdb_opony_225_35r19_okazja.html :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no no ja wiem te kółeczka nowaka są oki ,tylko nie wiem dlaczego wydaje mi sie że z rantem fela będzie lepsza auto będzie wyglądac bardziej masywnie no ale zobaczymy :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hejka. Spocik fajny. Ale przechodzac do szczegółów- wsadziłem dzis brzeczyk w licznik i robi "PIP":D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Już widzę radość w Twoich oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no coo... PIPY sa fajne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Bez PIP świat byłby straszny;- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 widzę że mnie jakieś PIPY ominęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 bigkaban a jak Twoja przekladnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 przekladnia przekladnia;p powiedz lepiej jak kluczyk:D :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Z przekładnia dzis pojechalem i mechanior stwierdzil, ze jest ok ale jak bardzo chce to moge wydac 300 zl i on ja naprawi:D a na powaznei stwierdzil, ze sa lekkie luzy ale to auto ma swoje i lata i kilometry. PS jaki kluczyk?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 u mnie niestety to przekladnia... :/ nadrazsza czesc ukladu w sumie:/ jezeli ten luz mozna skoryowac to pol biedy... Ten Twoj mechanik obejrzalby moja audike tez?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 jutro jeszcze bede nawiedzial kolesia, ktory tez takie cos robi... w celu sprawdzenia diagnozy. Dam znac co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 ok, jak cos to wal do mnie na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi