tazik23 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam jestem nowy jak w tytule przerwy w dostawie mocy pierwszy raz robiłem logi automatowi i nie bardzo wiedziałem jak do tego sie zabrać bo nie można wrzucić na stałe trzeciego biegu tylko włączyć trójke i wtedy ciągnie po kolei do trzeciego ale może pomożecie bo coś tnie w czasie przyśpieszania auto żony jeden błąd 00550 ale może kostka od wtrysku sterującego była wypinana..??! ogólnie przepływka tnie n75 chyba niedomaga a i może jakś dziura w dolocie bo czasem wydaje mi sie że coś syczy pod maską..??! z góry dzieki.. :> Robiłem dwa razy... :>
vauxhall95 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Przeplywki raczej sie nie da uratowac,niewiem w czym masz problem,wrzucasz 3 bieg i jazda,tylko zeby kickdown nie redukowal
tazik23 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 myślisz że to wina przepływki i dlatego tak tnie..???! a jeśli chodzi o logi to jak depne do spodu przy około 1500obr/min to i tak zrzuca biegi i dopiero startuje..
PAWEL69 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witaj Mała podpowiedż - logi w automacie robimy na drugim biegu od samego dołu Czyli ....wpinasz 2 i kapeć w pdłogę, takie logi będą poprawne do analizy stanu twojego traktorka Pozdrawiam Paweł P.S. wpisz w szukajkę logi w automacie
Rekomendowane odpowiedzi