lukaszekvr6 Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam!!! Chciałbym Wam przedstawić moją `98 A6 Avant 2.5TDI manual. Z dodatkowego wyposażenia posiada: - Alum. felgi S-Line 18" - obniżone i regulowane zawieszenie H&R - poszerzone nadkola w Niemczech z wpisem w brief - wydech Sebring przystosowany do diesli - zabudowa car-audio Sony X-Plod założona w Klinice Dźwięku wraz z jednostką sterującą Pionner z wysuwanym dotykowym ekranem ( możliwość oglądania filmów, teledysków w Dolby Surround 5.1 itp ) - lustrzane szyby - xenony A tu jeszcze fotka ze starym grillem, ale zmieniłem bo mi się nie podobał
Mad_MAX Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Ladniusia Moje sugestie , sciagnij te brewki bo kiepsko to wyglada i zle pada swiatlo i zmien ten tlumik albo go wpasuje w zderzak bo tak wyglada jak te wszystkie rynny w "tjuningowanych" brykach. Daj zdjecia srodka
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Ona nie jest przypadkiem na sprzedaz?
Nowak_zg Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 dla mnie konkret dobra gleba i felga Mamowska troche juz oparzona ale pasuje do srebrnej budy do tego xenonik jedyne co bym zmienil to wywalil brewki oraz przyciemnil jeszcze przednie boczne szybki tez na lustro bo teraz tak troche dziwnie ale ogolnie pozytywnie
lukaszekvr6 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Opublikowano 8 Listopada 2007 Ona nie jest przypadkiem na sprzedaz? Jest na sprzedaż Posiadam również A3 1.9 TDI 97r, również na sprzedaż. Przyszedł czas zmienić na jakąś mocniejszą benzynke
rafalekx Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 noooo furacz konkretny Super się prezentuje! To za ile mówisz że ją sprzedasz? Może jakiś rabacik?
lukaszekvr6 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Może jakiś rabacik? zawsze jakis rabacik jest przewidziany Bez rabaciku cena EDIT
Rekomendowane odpowiedzi