adamooo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ja też niedługo będę moncił fotele na fulu i nie wiem czy te osłony z moich starych będą pasowały..jak coś to się piszę na komplet
HiRide Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 ok no to super jakby ktos z was mial na oku jakies dobre dojscie,dajcie znac
Bromchit Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Osłonki od zwykłych naleśników, wciśnięte na prowadnice elektrycznych foteli. Tak to wygląda. Przód dało radę tylko z zewnętrznymi: a to tył:
HiRide Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 Moze sprobuje zalozyc do tylu te plastiki gdyby kupowac nowe to takie jak kolor tapicerki czy czarne ? W etce jest pelna gama kolorow.
Bromchit Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Wydaje mi się, że najlepiej jak osłonki będą pod kolor innych plastików. W moim przypadku, doszedłem do wniosku, że osłonki których fotki wrzuciłem całkiem nieźle pasują i najwyżej dokupię po sztuce wewnętrznych pod elektryczne fotele i to będzie najbardziej ekonomiczne rozwiązanie .
HiRide Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Moje nalesniki sa koloru swing czyli ciemnoszary ale oslonki na szyny sa czarne.Tak wiec jesli cos przypasuje,to reszte bede musial kupic czarną.
ZuKeRs Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Macie może jakieś nowe info które osłony prowadnic są do elektrycznych fotli a które do manualnych. W moim nowym B7 z recarosami na elektryce niemam żadnych osłon prowadnic - tylko końcówki szyn zakończone plastikowymi nakładkami - takie krótkie plastiki zamykające szyny. Nie pamiętam dokładnie ale chyba w poprzedniej B7 ze środkiem jasnym szarym fotele sport elektryka miałem osłony, a teraz ich brak
HiRide Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Macie może jakieś nowe info które osłony prowadnic są do elektrycznych fotli a które do manualnych. W moim nowym B7 z recarosami na elektryce niemam żadnych osłon prowadnic - tylko końcówki szyn zakończone plastikowymi nakładkami - takie krótkie plastiki zamykające szyny. Nie pamiętam dokładnie ale chyba w poprzedniej B7 ze środkiem jasnym szarym fotele sport elektryka miałem osłony, a teraz ich brak wszystko ok nie bylo oslon o ktorych piszesz tylko plastiki na koncach szyn
Rekomendowane odpowiedzi