Młody Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 O matko i tez znaczki w błotnikach myślałem że jak już tak rezał to błotniki są zrobione odpowiednio
mgtan Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, Moim zdaniem: Wnętrze: - jest bardzo ładne, dwa drobiazgi zostały do zrobienia żeby zamknąc projekt wnetrza... - wymiana na kolorowy FIS oraz... dywaniki :-) Zewnątrz: - zmiana grila - zawias bierz odrazu z regulacją twardości bo bez tego to 20 cali + stała twardość to szkoda twoich zebów - zaslepki w kierunkach...bleee - lusterka...back to B7 WIECEJ ZDJĘĆ
Młody Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, Moim zdaniem: Wnętrze: - jest bardzo ładne, dwa drobiazgi zostały do zrobienia żeby zamknąc projekt wnetrza... - wymiana na kolorowy FIS oraz... dywaniki :-) I podłokietnik biała skóra bo ten materiałowy
mgtan Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, Moim zdaniem: Wnętrze: - jest bardzo ładne, dwa drobiazgi zostały do zrobienia żeby zamknąc projekt wnetrza... - wymiana na kolorowy FIS oraz... dywaniki :-) I podłokietnik biała skóra bo ten materiałowy o tak, umkneło mi
filip1001 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, Moim zdaniem: Wnętrze: - jest bardzo ładne, dwa drobiazgi zostały do zrobienia żeby zamknąc projekt wnetrza... - wymiana na kolorowy FIS oraz... dywaniki :-) I podłokietnik biała skóra bo ten materiałowy o tak, umkneło mi cieżko bedzie takie dostac na allegro czy gdzies, ciekawe ile krzycza w ASO :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, Moim zdaniem: Wnętrze: - jest bardzo ładne, dwa drobiazgi zostały do zrobienia żeby zamknąc projekt wnetrza... - wymiana na kolorowy FIS oraz... dywaniki :-) I podłokietnik biała skóra bo ten materiałowy o tak, umkneło mi cieżko bedzie takie dostac na allegro czy gdzies, ciekawe ile krzycza w ASO :gwizdanie: Do tapicera No i sufit s line przydalby sie.. Piekna fura Ps. Takie wnetrze jeszcze zobaczymy w jednej B6
lukio Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dywaniki nowe juz sa Jezeli chodzi o te lustra od b8, troche za duze ale juz chyba zostana, tak jak i ledy, mi sie podobaja
Młody Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dywaniki nowe juz sa Jezeli chodzi o te lustra od b8, troche za duze ale juz chyba zostana, tak jak i ledy, mi sie podobaja Dokładnie to Tobie ma się podobać każdy z nas wyraża swoje zdanie na temat Twojego samochodu Moim zdaniem lusterka z B8 nie pasują do B7 . B8 jednak jest większe i te lusterka giną na samochodzie a tu rzucają się w oczy , myślę że to tez było powodem zmiany srebrnych pod kolor samochodu . Tamte jeszcze bardziej pewnie się rzucały w oczy
lukio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ile Siądzie auto na samych sprezynach od s-line ?
mgtan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ile Siądzie auto na samych sprezynach od s-line ? nie ma sprężyn od S-line... jest zawias 1BE/1BV nie zależny od S-line czy jest czy nie. 1BE/1BV to -20mm względem 1BA. 1BV jest twardszy od 1BE. Jeśli chodzi ci po głowie temat zmiany sprężyn na te od 1BV to szkoda czasu. Raz żę nie wiadomo jak ci auto usiadzie...dwa rzadko się udaje żeby usiadło właściwie. Jak coś to baw się albo w gwint albo w springiH&R -35mm, to jeszcze jakoś funkcjonuje (ryzyko dalej jest) p.s. sprawdź czy już nie masz zmienionych bo jak ktoś rezał już auto to zapewne to juzmasz zrobione. Sprawdź na wlepie przy kole zapasowym jaki masz symbol... 1BA/1BE/1BV
bajk Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Już auto na allegro? :> Czyżby 2.0TDI dał o sobie znać?
turdzi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 na allergo wisi jeszcze jedno 2.0 TDI z calym oby kitem od RS4 tylko ktos progow zapomnial :polew Masakra , ja nie wiem w na zacodzie pelno zadbanych B7 i dalej mi sie wydaje ze to nowe auto , natomiast jak tylko wjechal do pl i zobaczylem pokrzywone przystanki , lub zuper tjuning z neonami to wydalo mi sie ze mam stare auto.Samochody w PL strasznie szybko sie stzrzeja
Młody Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Już auto na allegro? :> Czyżby 2.0TDI dał o sobie znać? Gdzie pisze że na allegro ?
bajk Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Już auto na allegro? :> Czyżby 2.0TDI dał o sobie znać? Gdzie pisze że na allegro ? http://moto.allegro.pl/audi-a4-2-o-tdi-wnetrze-rs4-jedyne-na-allegro-i1414895094.html
turdzi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b7-2-0tdi-s-line-wyglad-rs4-i1409382578.html
kileeer Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 nasiedział się w klubie... trzy posty napisał :polew: nie czepiaj się turdzii
HeresR32 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 fajny środek... ale na 20' po wrocku bedzie :gwizdanie: :gwizdanie: zawsze sie wpie... w jakąs dziure albo tory a mam tylko 17' albo 18', 20 cali do b7 to jaki profil opony 25? :gwizdanie:
lukio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nie nasiedzal sie w klubie tylko szukam 3.0 quattro [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 14:08_________________________________________________ fajny środek... ale na 20' po wrocku bedzie :gwizdanie: :gwizdanie: zawsze sie wpie... w jakąs dziure albo tory a mam tylko 17' albo 18', 20 cali do b7 to jaki profil opony 25? :gwizdanie: 235/30/20 slonce wyszlo to juz korci zeby zalozyc ale poczekam jeszcze jak na ulicach z 3 dziur zrobi sie jedna
HeresR32 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 obecnie jest masakra i ciesze sie ze nie mam za duzych kolek... tych skor... tylko wieszac za takie patalajstwo robia droge na rok lub dwa
marcin_o23 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 wnętrze te fotele są mega, jedynie nie podchodzą mi te ledy i lusterka ale i tak jest
Rekomendowane odpowiedzi