Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamienniki listw drzwiowych S4 S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja takie kupilem tylko ze od innego sprzedawcy i tylko jedna listwe musialem lekko przyciąć a tak wygladaja spoko, nic mi nie odstaje. A dac tak za ori 700 zl i jeszcze pomalować mija się z celem.

Opublikowano
Ja takie kupilem tylko ze od innego sprzedawcy i tylko jedna listwe musialem lekko przyciąć a tak wygladaja spoko, nic mi nie odstaje. A dac tak za ori 700 zl i jeszcze pomalować mija się z celem.
o widzisz a jak w trwaloscia tego ? wszystko ok nie masz zastrzezen...BTW ori listwy s4 za 700 to poszly by od reki :wink:
Opublikowano

garry99 czekamy na informacje :)

Opublikowano

Temat był już kiedyś przerabiany.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up

ala s4

Opublikowano

ciekawe czy ktoś już to kupował, jak rzeczywiście z ABS-u to może będzie bardziej spasowane i wytrzymałe niż laminat. Co myślicie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupujac laminat mozna za pomoca tasmy 3m dwustronnej podkleic jeszcze w paru miejscach i tez nie bedzie odstawac

Opublikowano

ja mam tez ten badziew z aledrogo..nie jestem z tego dumny...ale wywalić 700pln s-line, 1000pln s4 to trochu cena kosmos za 4 listwy... wiec ja czekam na okazje ... spoiler na klapie tez miałem z laminatu ale czekałem i się doczekałem- ori s-line z malowaniem w cenie podróbki z allegro :naughty:

Opublikowano

Panowie jadę w piątek do łodzi i mam zamiar zobaczyć te listwy z pur i z abs bo tysiąc za listwy nie jestem w stanie dać

Opublikowano

zrob jakies foto i napisz jak to wyglada, ktore brac

Opublikowano

Panowie kupiłem te listwy z Pur i muszę powiedziec że naprawdę warto bo pasują i wyglądają dobrze.Jedynym minusem jest to że na nich jest jakiś podkład który sie gryzie z właściwym podkładem(info od lakiernika)ale po usunięciu go i nałożeniu właściwego podkładu udało sie pomalować.

Opublikowano

daj link do aukcji

Opublikowano

76marek

Jak z dopasowaniem tych listew bo pewien kolega zrezygnował z nich i odsyłał je... podobno formy poprawili

Edytowane przez aleksbend

Opublikowano

Mi pasuja dobrze jeszcze nikt sie nie zorientował że to podróbka.Jak znajdę chwilę to zrobię foty może w weekend

Opublikowano

Byłem w łodzi i kupilem te listwy z PUR jedna na szybko przymierzyłem przednia pasuje idealnie i jeszcze gosciu mi za 100zł sprzedał lotke na klape do sedana z s4 b6 jak bede miał przymierzone wszystkie to napisze jak pasuje reszta :wink: Materał tez wytrzymany bo dał mi kawalek z tego co sa te listwy i ciulalem nimi o stół

Dobra Panowie ja wszystkie listwy juz przymierzylem i wszystkie pasuja idealnie :wink:

Edytowane przez egon47

Opublikowano

Wstaw jakieś fotki to zobaczymy jak to wygląda:)

Opublikowano

niestety niemam zdjec bo na szybko je przymierzalem a bede je chyba dopiero na wiosne montował :wink: