Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamienniki listw drzwiowych S4 S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z szanownych kolegów kupił już może listwy z linku?.
http://allegro.pl/audi-a4-8e-s4-s-line-b6-b7-listwy-na-drzwi-nowos-i1402347113.html
Widziałem ,że kilka kompletów już sprzedał i zastanawiam się jak to wygląda w rzeczywistości

Opublikowano

Daj sobie spokój :thumbdown: listwy S4 nie są na klej :thumbdown: to będzie zwykły laminat który pewnie średnie ma spasowanie i wytrzymałość

Opublikowano
  • Autor

No ten klej też mnie zastanawiał

Kurde, czy ori muszą być takie drogie?!

Opublikowano

Lemana się zapytaj tzn. trzeba czekać bo ma malować i zobaczymy efekt końcowy. Ja czekam i zobaczymy jak to będzie się prezentowało..

Opublikowano
  • Autor

O ,to już jakiś trop.

Jestem w stanie założyć w drodze wyjątku coś nie ori ale pod warunkiem, że nie będzie śmierdzieć tandetą.

Opublikowano

Jeżeli Grzegorz mówi nie zakładaj to nie zakładaj !! Ja już zrezygnowałem :no:

Opublikowano
  • Autor

Czekam na opinię właścicieli bo chyba już ze 4-5 kompletów gdzieś poszło.

Zastanawia mnie w czym problem, żeby takie listwy wyprodukować?. Toż to kawałek plastiku, bez większej finezji. (Dopiero na Audi nabiera wyrazu :) )

Już dawno ktoś powinien to porządnie skopiować i sprzedawać na tony bo chętnych by nie zabrakło na dobrą kopię.

Opublikowano

laminat to laminat :disgust: zawsze bedzie sie marszczyl po malowaniu a nie wspomne o odpryskach :) bylo juz na temat tego sprzedawcy nawet lepszych fotek nie chce wyslac :no:

Opublikowano

Gdyby to wypuścił RIEGER z ABS-u (ale tego pewnie im nie wolno) to pewnie były by bardzo dobrej jakości :good: tylko że cena pewnie tez nie byłaby mała . A tak ktoś zrobił formę na wzór ori . i sprzedaje laminat. Gdzie pewnie spasowanie nie jest idealne i będzie tarło np. o przedni błotnik. Wątpię aby były tak idealnie zrobione. Jeśli cos się dokłada do samochodu to trzeba się liczyć z kosztami nie da się iść skrótami i montować tanie podróby. Nigdy nie będzie takiego efektu jak oryginału. On na aukcji też ma zdjęcia z netu.

Opublikowano
  • Autor

Pozostaje odłożyć tysia i szarpnąć się na ori z Alle. :wallbash:

Opublikowano

Pozostaje odłożyć tysia i szarpnąć się na ori z Alle. :wallbash:

stary ja też na listewki poluję i jak na razie są mega drogie cud znaleźć tanioszke :disgust:

Opublikowano

Panowie aż tak drogie nie są trzeba tylko dobrze poszukać jakiś czas temu miałem styczność z takim listwami u mojego lokalnego handlarza audi :)i sprzedawał ori po 400zł

Opublikowano

Panowie aż tak drogie nie są trzeba tylko dobrze poszukać jakiś czas temu miałem styczność z takim listwami u mojego lokalnego handlarza audi :)i sprzedawał ori po 400zł

Daj namiar to biore od razu.

Opublikowano

zalatw mi tez :) kolega szuka daje nawet 600 PLN :)

Opublikowano

zalatw mi tez :) kolega szuka daje nawet 600 PLN :)

Ja też bym wziął za taką cenę... :naughty:
Opublikowano

panowie listew to nawet ja niemoge zdobyc, wiec zostaje wam polowanie jedynie :)

Opublikowano

niech ktos poprosi LEMANA zeby sie wypowiedzial na ten temat on te listwy kupil wiec niech on sie wypowie czy warto,moze jakies foty pokaze :naughty:

Opublikowano

jak masz takie dojscia to za 400zl wezme 30 sztuk :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________tylko potwierdz nr. czesci

aby wiedziec czy to S4 czy tez S-line listwy

Opublikowano

Wiem ze w UK są one bardzo drogie więc jest nawet swego rodzaju interes na tym bo się sam tym interesowałem niestety tyle sztuk to sam chciałbym mieć :)