Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamienniki listw drzwiowych S4 S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

inters jest taki, jak bys mial za 400zl szt.

to bym spokojnie przyciol 500zl za kazdej :cool1:

a X 30 = 15000zl :wink4: taki bonus :naughty:

a nawet drozej by poszly :gwizdanie: i to nie tylko w UK :wink4:

dlatego mysle, ze ta cena 400zl jest troche nie realna :cool1: nawet przy listwach s-line :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 18:53_________________________________________________przy tej cenie musialbys miec centralne dojscie z zaplecza :naughty:

[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 18:59_________________________________________________i tak bardzo potanialy np Niemcy - http://cgi.ebay.de/OEM-Audi-S4-Turleisten-Schutzleisten-A4-RS4-8E-01-08-/360304242120?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item53e3ce6dc8

a tu inny sprzedawca i UK - http://cgi.ebay.co.uk/OEM-Audi-A4-S4-B6-B7-01-08-Door-Blades-Fins-SET-4pcs-/260667503887?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb0fe750f

prawie 450zl wiecej :polew:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________wiec jak widzisz i tak bym mial najtansze np. za jedyne 290 euro :wink4:

to by wychodzilo 700zl na sztuce - przyciny :naughty: x 30 = 21000 zl :> :> :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam przed zimą szukałem tych listw i niestety do tej pory na allegro nie spotkałem ori a cena w miejscowym salonie audi w opolu 500zł za sztukę (lewa przód) no ale na szczęście potrzebuje tylko jedną :)

Opublikowano

czyli komplet jakies 2000zl :mysli:

czy to listwy S4 czy S-line - bo mozna sie jebnac :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A dobre pytanie :decayed: ale raczej s-line bo pan w salonie sprawdzał po numerze VIN, a tak na marginesie to od S4 chyba się kształtem nie różnią?? Przynajmniej na moje oko

Opublikowano

A dobre pytanie :decayed: ale raczej s-line bo pan w salonie sprawdzał po numerze VIN, a tak na marginesie to od S4 chyba się kształtem nie różnią?? Przynajmniej na moje oko

Owszem, różnią się S-line od S4. :cool1:
Opublikowano

po zdjęciu wydaje mi się że to zwykła listwa, a cena niezbyt atrakcyjna bo to tylko tyły

Opublikowano

na allegro trzeba uważać, wystawiają listwy z b7 te z lekkim garbem jako s-line, dodatkowo jak zdjęcie źle zrobione można się nabrać, ja jak szukałem prosiłem o nr części, wtedy wiele się wyjaśnia

Opublikowano

gosc pisze ze z aso ale :shocked: róznie moze byc pozniej no tylko tył. Szukam i czekam moze jakas okazja sie trafi bo aktualne ceny za wysokie

Opublikowano

listwa drzwi lewa tył S4 powinna mieć nr 8E0 953 969A 7DL ta w aukcji jest zwykła[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 18:34_________________________________________________oto numery listw od S4

8E0-853-969-A-7DL listwa lewy tył

8E0-853-970-A-7DL listwa prawy tył

8E0-853-959-A-7DL listwa lewy przód

8E0-853-960-A-7DL listwa prawy przód

Opublikowano
  • Autor

Na aukcji z podróbami sprzedaż się rozkręca. Coraz więcej kompletów sprzedaje.

Opublikowano

cena kusząca ale np glinek je zakładał i żeby wyglądały ok musiał malowac w mat, u niego to jakoś wygląda ale ja np nie chciałbym w macie tylko w kolr auta a tu odpada

Opublikowano

Na aukcji z podróbami sprzedaż się rozkręca. Coraz więcej kompletów sprzedaje.

Ludzie się zachwycają i wystawiają pozytywy bo wiadomo, że zaraz odprysków itp. na laminacie nie będzie a cena atrakcyjna w porównaniu do ORI. :cool1: Wygląd na pierwszy rzut oka OK ale co się będzie z tym działo to możemy się domyśleć. :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Myślę, że nie ma co dramatyzować. Jak dobry lakiernik się tym zajmie to nic nie odpryśnie.

A tak w ogóle to myśląc o zakupie tych listw myślałem o tym ,żeby ich nie malować a okleić folią jak oba grille więc problem z łuszczeniem odpada.

Coraz mocniej się zastanawiam bo 700 mi szkoda na używki ori z allegro. :wallbash:

Opublikowano

te alminaty to wzór s4, za 700 na allegro to raczej kupisz s-liny, s4 trzeba dać ciutke więcej :tongue4:

Opublikowano

Widzieliście jak to wyglądało u Glinka jak prysnął je w połysk ?

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Nie widzieliśmy. Wrzuciłby tu zdjęcia to temat byłby pełniejszy. Folia rozwiąże każdy problem. Nawet na zamówienie można kolor wylewanej folii kupić.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie chwilę temu znalazłem ale kawałek dalej w macie jest git.

Twierdzę, że po oklejeniu matową folią może być idealnie.