Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Ile kilometrów na baku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój wynik 550-600 ,70% miasto Warszawa :/ , trasa w 5,8 dam rade sie zmiescic :D ciezka noga niestety :D ,

Opublikowano

Ja swoim zrobiłem latem na pełnym baku 1080 km (tylko trasa), teraz zimą 500 - 600 km na pełnym baku po mieście to norma.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

na 13lit 265 km miasto i spalanko wyszlo 4,9 litra :> bardzo zadowolony ze takie oszczedne autko [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:09_________________________________________________a teraz pod korek 61l weszlo i zobaczysie ile wyjdzie kilometrow

Na pełnym aż do zapalenia się żyda na żółto 866km na 49 lit. 5.6 lit w tym 70% samo miasto a 30% trasa

Opublikowano

Mam wstawione pompowtryski od 130PS i na trasie wychodzi ok 1100 km w trybie mieszanym miasto trasa jakies 900km.

Waszym zdaniem o ile więcej warto jest jeszcze podnieść moc przez chipa? :)

Opublikowano

zawsze leję pod korek, w 80% trasa

koła zimowe 15", prędkość ok 150km/h- 6-6,5l

koła letnie 17", prędkość ok 150km/h + klima 6,5-7l

zarówno przed chipem jak i po chipie :)

Opublikowano

A mi się raz udało zrobić 1250 na trasie na jednym baku ale tylko raz :gwizdanie:

Opublikowano

A mi się raz udało zrobić 1250 na trasie na jednym baku ale tylko raz :gwizdanie:

mi o 20 więcej :decayed::naughty: ale calosc w trasie :cool1: w cyklu mieszanym miedzy 900-980 km

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja do pracy mam 8 km pół miasto plus inne miastowe wypady czyli bardzo mieszany cykl ogólnie cięzka nóżke mam tez mieszanie więc od pełnego baku do lampki ok 850 raz robiłem trase w góry i wyszło cos troszkę ponad 1000

Opublikowano

Normalnie bez zbędnych szalenstw klolo 800-900 km - ze tak powiem w zyciu codziennym, na trasie- jechalismy do chorwacji, zrobiłem 1100 do zapalenia rezerwy a jechalismy miedzy 100 a 150 tam gdzie sie dało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W zimie (w lutym przy -10 do -18) zrobilem 930 km na baku (do zapalenia rezerwy) - miasto ze 400 km (krótkie trasy do 10 km) reszta trasa na narty i nazad :wink4:

W lecie w podobnych proporcjach (400 miasto, reszta trasa do 110 kmh) i na kołach 16" wychodzi prawie tyle samo.

Ale np w lipcu 2010 roku zrobiłem trasę nad morze i z powrotem + kręcenie się nad Bałtykiem w sumie niecałe 1.900 km na 2 niepełnych bakach (tj. 1 pełny i z drugiego jeszcze ze 30 km było do zapalenia rezerwy) a cisnąłem po A4 (autobanie :tongue4:) średnio 140 no i klima była włączona więc uważam to za wynik rewelacyjny

Opublikowano

1000 km w cyklu mieszanym

Opublikowano

mi przy dawce 3,2 i cyklu mieszanym wyszło 900 km, w zimę i przy dawce 2,8 max 700 km

Opublikowano

Wczoraj równo 400 km na niecałych 25 litrach przy padającym deszczu, włączonej klimie (Kraków-Zakopane i z powrotem) 120 kmh max. Wychodzi 6,25 litra na setke co daje wynik :tongue4:

Opublikowano

Mój AJM średnia 6,5-7,2 , 70% miasto Wawa i reszta trasa rano do pracy 6 km jade kolo 5 min , powrót okolo 40 min :( wolno nie jezdze wrecz przeciwnie , wiec jestem zadowolony , ostatnio padło mi auto dostawcze i wracaliśmy razem z opola do wawy przy predkosci 85-90 wyszło mi 4 litry na tempomacie i bez klimy 1 raz w zyciu !!

Opublikowano

pół miasto pół trasa 1100 km :naughty:[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 23:30_________________________________________________ONLY :ON::sexinbed:

Opublikowano

trasa Niemcy - Polska , praktycznie 95% trasy z prędkością 140km/h , w samochodzie tylko ja + 150kg bagażu, pękło 1200 kilometrów :)

Opublikowano

Witam. Mam A4 1.9TDI AFN 97r... Ostatnio zatankowałem do pełna z tym, że trwało to długo gdyż lałem, aż odpowietrznik nie pomagał. Zrobiłem na zbiorniku 1250 kilometrów z czego 800 w trasie i 450 po mieście... Zapaliła się kontrolka od paliwa i auto zgasło mi na skrzyżowaniu...

Opublikowano

mi przy dawce 3,2 i cyklu mieszanym wyszło 900 km, w zimę i przy dawce 2,8 max 700 km

A o co chodzi z tymi dawkami bo nie bardzo rozumiem? Wtrysk paliwa ?

Wczoraj równo 400 km na niecałych 25 litrach przy padającym deszczu, włączonej klimie (Kraków-Zakopane i z powrotem) 120 kmh max. Wychodzi 6,25 litra na setke co daje wynik :tongue4:

No a mi na 27 litrach od zyda do zyda (wiem że to nie dokładny pomiar ale mniej wiecej moze byc zblizony) to zrobiłem 230 :(:(:( az sie załamałem.

Nie wiem czym może byc spowodowane takie duze spalanie.

Opublikowano

Witam trochę trasy trochę miasta na 17 calowych felgach około 1000 km na baku średnia prędkość 100-120 km/h.