Mad_MAX Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Hejka Moze sie orientujecie o co chodzi , w tylnym zawiasie cos mi skrzypi , jak zjezdzam z kraweznikow itp. podcza jazdy nie slychac tego, tylko na nierownosciach. to jest takie skrzypo/chrupanie 1
cayenne Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Z tyłu to za bardzo nie ma,co skrzypiec.Może tylna kanapa,albo któreś drzwi wydają taki dźwięk w momencie jak auto jest pochylone pod kątem.U mnie też coś trzeszczało przy zjeździe tyłem z krawężnika jednym kołem. Okazało się,że to zamek w drzwiach.
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Okazało się,że to zamek w drzwiach. Najczestszy powod dziwnego skrzypienia... Pisalem o tym nie raz na tym forum
Mad_MAX Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Opublikowano 10 Listopada 2007 nie no bez jaj cos w zawieszeniu skrzypi , tylko nie wiem co
marcin j Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 nie no bez jaj cos w zawieszeniu skrzypi , tylko nie wiem co Jezeli cos w zawieszeniu, to wpierw sprawdz zamek. Bo naprawde mozesz sie mylic :>
Mad_MAX Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Opublikowano 10 Listopada 2007 zamek klapy bagaznika ?????
remraf Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Miałem podobny problem , okazało sie, ze to sprężyny . Proponuje ściągnąć kola i wypsikać sprężyny WD 40. U mnie pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi