Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prosze was o propozycje nagrywarki HDD pod LCD-ka(SonyNX815)z wbudowanym tritunerem(DVB-T,C,S).Zona pracuje czasami popoludniami, i chciala by nagrac swoje seriale :decayed: .Dotychczas robilem to na kompie z karta,ale czasami zapominam wloaczyc i jest draka :angry:.

Z gory dzieki!

Opublikowano

Proponuje pomyśleć o "n"-ce obecnie jest promocja 48 zł miesięcznie (w tym najwięcej programów HD na rynku w ofercie) + tuner HD z dyskiem twardym, umowa na 13 miesięcy i chyba HBO w promocji ale nie wiem na jak długo.

W "n" zrzucanie programów świetnie działa do tego dostępne jest VOD.

a jak nie to wykup dostęp na necie do serialika - kiedyś widziałem że jeden sezon serialu 10 zł wychodził ale trzeba go w tydzień było obejrzeć ;)

Opublikowano

Czyli niepotrzebie kupowalem TV z tunerem SAT? :wallbash:

Myslalem cos raczej na free-TV :confused4: .Internet nie wchodzi w rachube-mam(narazie) za wolne lacze nawet na YouTube :sick3:

Ale dzieki za pomysla :)

Opublikowano

to poważnie rozważył bym "n" bo jakąś TV pewnie masz a 48 zł przy tej ofercie i to (tylko) na 13 miesięcy nie jest głupią sprawą zważywszy że dostępny jest tuner HD z HDD, bo często w "tańszych" ofertach tunery HD są nie dostępne lub trochę trzeba za nie dopłacić - ma to sens oczywiście mająć TV HD

Opublikowano

A co sie dzieje z tuneremHDD po uplywie tych trzynastu miesiecy jak mi sie "odwidzi" ta "N"-ka?

Kilka lat temu przerabialem temat z cyfrowym Polsatem :thumbdown:

Opublikowano

tuner nie jest twój :wink4:

więc problem z głowy

Opublikowano
tuner nie jest twój wink4

więc problem z głowy

Czyli dalej zawracanie du....z oddawaniem(wysylaniem)itp :kwasny:

Juz chyba znalazlem rozwiazanie-Sat tuner z 500GB HDD i BlueRay-em od Samsunga za 380 ojro.

Mimo wszystko dzieki za podpowiedzi :drunk: