griga-st Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam, Prosze was o propozycje nagrywarki HDD pod LCD-ka(SonyNX815)z wbudowanym tritunerem(DVB-T,C,S).Zona pracuje czasami popoludniami, i chciala by nagrac swoje seriale .Dotychczas robilem to na kompie z karta,ale czasami zapominam wloaczyc i jest draka . Z gory dzieki!
adadur Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Proponuje pomyśleć o "n"-ce obecnie jest promocja 48 zł miesięcznie (w tym najwięcej programów HD na rynku w ofercie) + tuner HD z dyskiem twardym, umowa na 13 miesięcy i chyba HBO w promocji ale nie wiem na jak długo. W "n" zrzucanie programów świetnie działa do tego dostępne jest VOD. a jak nie to wykup dostęp na necie do serialika - kiedyś widziałem że jeden sezon serialu 10 zł wychodził ale trzeba go w tydzień było obejrzeć
griga-st Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czyli niepotrzebie kupowalem TV z tunerem SAT? Myslalem cos raczej na free-TV .Internet nie wchodzi w rachube-mam(narazie) za wolne lacze nawet na YouTube Ale dzieki za pomysla
adadur Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 to poważnie rozważył bym "n" bo jakąś TV pewnie masz a 48 zł przy tej ofercie i to (tylko) na 13 miesięcy nie jest głupią sprawą zważywszy że dostępny jest tuner HD z HDD, bo często w "tańszych" ofertach tunery HD są nie dostępne lub trochę trzeba za nie dopłacić - ma to sens oczywiście mająć TV HD
griga-st Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 A co sie dzieje z tuneremHDD po uplywie tych trzynastu miesiecy jak mi sie "odwidzi" ta "N"-ka? Kilka lat temu przerabialem temat z cyfrowym Polsatem
adadur Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 tuner nie jest twój więc problem z głowy
griga-st Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 tuner nie jest twój wink4więc problem z głowy Czyli dalej zawracanie du....z oddawaniem(wysylaniem)itp Juz chyba znalazlem rozwiazanie-Sat tuner z 500GB HDD i BlueRay-em od Samsunga za 380 ojro. Mimo wszystko dzieki za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi