rafi1985 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ciśnienie doladowania-różnica regulacji (tak mi powiedzial mechanik ktory przebadal auto na kompie) a problem jest taki ze czasami lapiue notlauf i tak jakby na wyzszych obrotach cos sie zatykalo przy przyspieszaniu. Zadnego innego bledu nie bylo. Dodam jeszcze ze mowil mi ze turbo dobrze pompuje z tym ze jest lekko spóźnione ppo wcisnieciu pedalu gazu i uwaza ze to wina oleju ktory jest w przewodach. A wy jak myslicie?
Lukasz_N Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 bylo 1.000.000 razy na forum notlauf, 00575, tryb awaryjny
rafi1985 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 gosc mi robil badanie programem boscha i tak mu sie wyswietlilo bez zadnego numeru. Czyli jest to typowy notlauf??
marek123_ms Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a po ponownym uruchomieniu silnika wszystko wraca do normy??? Jezeli tak to lapiesz notlauf i warto by bylo zrobic logi, ktore dadza pelen obraz sytuacji
rafi1985 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 w grupie warminsko-mazurskiej dalem ogloszenie czy ktos mi zrobi te logi oczywiscie odplatnie. Jestem z Ketrzyna jak cos
Rekomendowane odpowiedzi