Pretor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Nigdzie nie mogłem znaleźć więc pytam, czy zbiorniczek wyrównawczy układu chłodzenia do diesla i benzyny jest taki sam? Zewnętrznie są identyczne ale może jednak czymś się różnią? Czy można spokojnie włożyć zbiorniczek z benzyny do diesla oczywiście jeśli będzie takie samo gniazdko z dołu zbiorniczka?
Daimos Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 jest taki sam, jedynie wg etki do 2,5 tdi AKN, AFB posiada inne oznaczenie
marjon Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 mi tez sie wydaje ze sa jednakowe, tez szukam dla siebie jakiegos ladnego bo moj jest jakis brazowy i slabo widac plyn
Szamek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 mi tez sie wydaje ze sa jednakowe, tez szukam dla siebie jakiegos ladnego bo moj jest jakis brazowy i slabo widac plyn cena nowego to ok. 50zł
Mariusz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja kupiłem zbiorniczek od LIFTA z 99r benzyniaka i pasuje...
SotoM Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja kupiłem od passat FL na PD z 2002r. ładnego białego za 20zł
Rekomendowane odpowiedzi