_Solar_ Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ajmax jak tam sie ma maglownica mozesz podac link do aukcji albo nok gościa od kogo brałes tego magla po regeneracji [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:42_________________________________________________pnay wie wtos jaki płyn lać po regeneracji magla zielony febi moze być
krzysiek23 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wymiana_przekladni_kierowniczej_maglownicy_fotostory-t23007.0.html tu masz na koncu firme z ktorej korzystal ajax a ja poszedlem w slady za nim...jezdze na tym 1,5 roku i 30tys. km brak jakichkolwiek zgrzytow,wyciekow,stukow itd.mysle ze firma godna polecenia plyn kup w aso roznica 12zl a masz pewnosc ze bedzie :good:bo febi nie wszystkim sluzy i sa rozne opinie
czaki22 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 ja zmieniałem wczoraj, kupiłem w łodzi, na necie maja ofertę, pisemna gwarancja 12 m-cy przyszła założyło się i kupa! ale nie wiedziałem, że sie odpowietrzyć musi i zacząłem robić jazdę gościom przez telefon , zrobiłem 40 km i jest prawie gitara, pojeżdżę tydzień i zwrócę swoja, osobno paragon na kaucje jest wystawiony, koszty magla 935 z przesyłka płyn 22 zł wymiana 150 50 zł osłony gumowe i objemki od tego 395 odejmę jako zwrot za stara maglownice, no i dojdzie ustawienie zbieżności 50zł- 60 zł
lukas8512 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 czy ktoś wie czy regenerują maglownice w wielkopolsce, a może ktoś by polecił jakiś zakład ?/
A-rek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 szukaj na www.google.pl ps: szukanie zajelo mi 10 sekund http://katalog.pf.pl/Wielkopolskie/Samochody-szlifowanie-regeneracja-podzespo%C5%82%C3%B3w-W15G0B8205P0R10C-m13.html
adamellos Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Hej, czy robił ktoś może regenerację magla w firmie Purm w łodzi-ul.Gdańska 130? Może nie powininiem zamieszczać linku, ale zostawie rozdzielony spacjami. www . purm . com . pl. Niebawem jestem umówiony na "wizytę". Pytanie czy warto. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi