Ciepły Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Jak wczesniej pisalem autko nie chcialo palic na benzynce teraz wogole juz nawet niedrgnie co moglo sie stac??
Gość Murzyn Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 gasisz na benzynie czy gazie??
Ciepły Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Opublikowano 12 Listopada 2007 jak pomyka na gazie to gasze na gazie jak pomyka na benzynce gasnie na benzynce
Gość Murzyn Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 to zgas na benzynie i zobacz jak odpali
PAWEL 007 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mój dzisiaj po małej trasie jak wyjeżdżałem zapalił na benzynie bez zarzutu jak dojechałem i chciałem odpalić ponownie koniec nie dało rady wykręciłem świece iskra jest czyżby pompka paliwa ale jeżeli by się zatarła lub spaliła czy wysadziłby bezpiecznik natomiast na gazie odpaliłem i auto chodzi jak powinno i teraz nie wiem o co chodzi
sołtys85 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A dużo paliwa miałęs wtedy w baku? Nie słyszałes jakis dziwnych dzwięków z bagażnika?
PAWEL 007 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 paliwa jest ok.20L zalana jest verva98 a w bagażniku cicho
sołtys85 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 To trzeba by zdiagnozować czy pompka paliwowa działa. Najłatwiej włożyć głowę do bagażnika i nasłuchiwać z prawej strony tuż za kanapą. Niech ktoś przekręci kluczyk w pozycję zapłon - powinno być słychac buczenie pompki. Jak cisza to trzeba sprawdzić bezpiecznik ale gdzie on jest przy Twoim modelu to nie mam pewnosci. Najpewniej przy drzwiach kierowcy.
blind1 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie mam instalacji gazowej ale kolega w a6 mial taki sam objaw i to wlasnie byla pompa paliwa
duluki Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 niestety kolego na samym gazie nie pośmigasz trzeba od czsu do czasu wlać benzynki ja mam zawsze minimum 1/4 zbiornika
Rekomendowane odpowiedzi