Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co o tym myślicie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy chciał bym zrobić swoje audi cale na czarno... przednie lamy czarne tylne czarne felgi czarne przyciemniane szyby przedni grill tez czarny. Co o tym myślicie?? Nie będzie wsi ??

Opublikowano

Koledzy chciał bym zrobić swoje audi cale na czarno... przednie lamy czarne tylne czarne felgi czarne przyciemniane szyby przedni grill tez czarny. Co o tym myślicie?? Nie będzie wsi ??

będzie :kox:

Opublikowano

całe na czarno - tzn jaki kolor tego czarnego, może macik, malujesz czy obklejasz :mysli:

przednie lampy czarne - malujesz ich środek, obklejasz folią :mysli: oczywiscie chodzi o lampy zespolone poliftowe :mysli:

tylne lampy - kupujesz czy obklejasz folią :mysli:

czarne felgi - pokaż jakie to felgi rozmiar itp

przyciemnione szyby - mam nadzieje ze mówisz o wszystkich i w jakim stopniu ta ściema :mysli:

przedni grill - proponuje samą ramke w czerń

Wsi nie będzie jeśli to auto będzie z głową zrobione, bo jak zrobisz czarnucha na 16kach i zawieszeniu seria, to będzie wieś :evil:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 11:33_________________________________________________414290017458bed34473b.jpg

Opublikowano

Jak na mój gust to będzie jednak lekka przeginka :thumbdown:

Opublikowano
Wsi nie będzie jeśli to auto będzie z głową zrobione, bo jak zrobisz czarnucha na 16kach i zawieszeniu seria, to będzie wieś :evil:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 11:33_________________________________________________414290017458bed34473b.jpg

Tak to można podsumować :good: całość musi do siebie pasować, generalnie każdy detal jest ważny. Może wyjść kox ale jak się gdzieś przesadzi to auto będzie wyglądać na zaniedbane/ popsute ;)

Opublikowano

ja juz sie wypowiadalem w innych tematach

chcesz robic spektakularne mody nadwozia, miej dobry silnik

Opublikowano
  • Autor

silnik jest dobry.. pali w zimę za pierwszym nie bierze oleju nie mam z nim problemów :)

Opublikowano

rob jak chcesz :good:

mialem na mysli mocny silnik :wink4:

Opublikowano

W mojej ocenie czarny jest mniejszą wsią niż pchanie na siłę w auto chromu :sick3: tylko przy czarnym tak jak koledzy mówią liczą się detale i wszystko trzeba zrobić ze smakiem żeby gdzieś nie przesadzić a co do chromu tutaj nie ma reguł bo moim zdaniem zawsze wychodzi wieś co byś nie dodał i w jakiej ilości listwy listewki grille i owiewki lusterka i felgi !!! :polew:

zawiecha w dół

duża felga mat

grille

szybki i będzie kox jaki kolor auta ?

Opublikowano
  • Autor

"wustyle - mialem na mysli mocny silnik wink4 " wiem kolego że chodziło Ci o moc silnika :)

na razie jest standardowy jak w audi a4 b5 ale czekam na jakiegoś "dzwona" i będę myślał o przemalowaniu całego samochodu na mocny czarny hmm taki jak smoła :)

Opublikowano

ales wymyslil z tym dzwonem :facepalm:

:kox:

popieram :facepalm:

Opublikowano

Źle się koleś wyraził, ale faktycznie zabrzmiało to niechudo :kox:

Opublikowano
  • Autor

i tak mam do malowania lewe przednie i tylne drzwi bo poprzedni właściciel miał chyba lekką przycierke i oddal samochód do uzdolnionego blacharza i teraz lekko pęka szpachla.. wiec i tak mam to do roboty i tak

Opublikowano
:good:
Opublikowano

W mojej ocenie czarny jest mniejszą wsią niż pchanie na siłę w auto chromu :sick3: tylko przy czarnym tak jak koledzy mówią liczą się detale i wszystko trzeba zrobić ze smakiem żeby gdzieś nie przesadzić a co do chromu tutaj nie ma reguł bo moim zdaniem zawsze wychodzi wieś co byś nie dodał i w jakiej ilości listwy listewki grille i owiewki lusterka i felgi !!! :polew:

zawiecha w dół

duża felga mat

grille

szybki

nic dodac nic ujac :wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

P1011376.jpg

A ja bym nie skreślał chromu w czarnym aucie :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 12:08_________________________________________________P1011384.jpg

Opublikowano

cały czarny to jest wiocha? no chyba że ktoś pomaluje całe autko na czarno lakierem wraz z szybami i lampami :decayed: mi osobiscie nie podobaja się dymione tylnie lampy ale projekt całe audi na czarno wygląda git i nie ma polotu wiochą, a chrom hmmm jak ja widze chrom to aż mnie trzęsie, nie mówie że to wiocha ale naprawde mi się nie podoba i zniknołby z mojego auta w sekunde