Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Adam Kornacki w trakcie 24-godzinnym wyścigu w Dubaju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wkońcu jest żalosny czy nudny ?

nieważne,po prostu nie jest w jego typie i już :gwizdanie: :cool1:

...bądźmy tolerancyjni :decayed:

masz rację nie gustuję w chłopakach
Opublikowano

ten gość jest żałosny :sick3:

JA TEŻ

No właśnie ktoś mówił , że też jesteś żałosny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ja tam lubię jak Kornacki prowadzi program :good:

Opublikowano

JA TEŻ

znam go osobiście i jest normalnym kolesiem z którym można pogadać na każdy temat :)

to powiedz mu niech tego potwora przetesuję w tvn`ie

lamborghini-murcielago-sv.jpg

moje marzenie :kox: :kox:

Opublikowano

JA TEŻ

No właśnie ktoś mówił , że też jesteś żałosny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ja tam lubię jak Kornacki prowadzi program :good:

:foch:

:wink4:

Opublikowano

Adaś jest spoko :good:

Niema jeszcze tak bogatej telewizji w Polsce,żeby zrobić program z takim rozmachem jak BBC,bo jajcarzy u nas nie brakuje. :)

Uważam,że bardzo dobrze że jest tvn turbo,chociaż ich ramówka,nie jest porywająca,to myślę,że Kornacki obok Patryka Mikiciuka, to prawdziwi pasjonaci na właściwym miejscu i dzięki nim może się jeszcze dużo zmienić.

Wracając do tematu jak im poszło w Dubaju?? :decayed:

Opublikowano

Wracając do tematu jak im poszło w Dubaju?? :decayed:

Włanie ktoś pilnował :decayed:

Opublikowano

Clarksona i jego kompanów nie ma co porównywać do naszych programów TV motoryzacyjnych. Ich budżet programowy jest wiekszy niż wszystkich programów motoryzacyjnych w Polsce i jeszcze można by cos dorzucić. Z tąd robia cos czasem ciekawego i smiesznego.

A czasem ich opinie sa żałosne ja cholera. ( tylko Angole)

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki dojechali na 8 miejscu :good: mieli nawet 20 polskich kibiców w tym Tomasza Iwana

1. Augusto Farfus/Edward Sandström/Tommy Milner/Claudia Hürtgen (BR/S/USA/D) BMW Z4 GT3 594 okr.

2. Piergiuseppe Perazzini/Michał Broniszewski/Lorenzo Case/Marco Cioci (I/PL/I/I) Ferrari 430 GT2 -3 okr.

3. Thomas Jäger/Kenneth Heyer/Jan Seyffarth/Sean Breslin (D/D/D/IRL) Mercedes-Benz SLS AMG GT3 -4 okr.

4. Khalid al-Qubaisi/Sascha Maassen/Jeroen Bleekemolen/Sean Edwards (UAE/D/NL/GB) Porsche 911 GT3 R -11 okr.

5. Paul Dalla Lana/Boris Said/Bill Auberlen/Matt Plumb (CDN/USA/USA/USA) BMW Z4 GT3 -15 okr.

...

8. Robert Lukas/Philipp Wlazik/Stefan Biliński/Mariusz Miękoś/Adam Kornacki//(PL/D/PL/PL/PL) Porsche 997 GT3 Cup -22 okr

jutro ma być więcej wiadomości na temat wyścigu... :hi:

Opublikowano

Kornacki jako dzienikarz - super. ale kierowca wyscigowy - nienajlepszy - nie mozna wszystkiego robic dobrze.

Bielaka z kolei nie trawię kompletnie - przygłup.

Opublikowano
No właśnie ktoś mówił , że też jesteś żałosny

no jak tak, nie znasz kogoś i się nabijasz to ja już mam na twój temat zdanie :polew:
Opublikowano

Panowie ale o czym jest wątek :gwizdanie:

o jego udziale w wyścigu dla przypomnienia :naughty:

Opublikowano

Panowie ale o czym jest wątek :gwizdanie:

o jego udziale w wyścigu dla przypomnienia :naughty:

w tym wyścigu co to jechali na zmiany to oczywiście Kornacki dał d*py i rozwalił auto :polew: mówię o tym co był w zeszłym roku
Opublikowano

dlaczego tak uwazasz?

Opublikowano

polscy to sami smutasi :confused4: nie ma takiego co by potrafił tak prowadzić program motoryzacyjny by nie wiało nudą,ciągle takie same testy, ciągle te same slogany :thumbdown:

no to zrob taki...

produkcja programu w tv to nie jest 1 osoba.

myslisz, ze clarkson sam tworzy TG?

Opublikowano

polscy to sami smutasi :confused4: nie ma takiego co by potrafił tak prowadzić program motoryzacyjny by nie wiało nudą,ciągle takie same testy, ciągle te same slogany :thumbdown:

no to zrob taki...

produkcja programu w tv to nie jest 1 osoba.

myslisz, ze clarkson sam tworzy TG?

wiem że nie ale nam daleko do humoru brytyjczyków :wink4:
Opublikowano

lubię programy z Kornackim, ale udział w reklamie plusa bardzo negatywnie mnie zaskoczył.. :thumbdown:

Opublikowano

Jak ja widze Kornackiego to mi sie źle robi.

to jego łapanie kierownicy , wyglada to jakby chciał złapać pisiora swiezo po stosunku , ujebanego od spermy , i nie wie czy moze go całego chwycic czy moze dwoma/trzema palcami zeby sie nie ubrudzić :decayed:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 13:11_________________________________________________

ale kierowca wyscigowy - nienajlepszy

pamietam jak ładnych pare lat temu zaczynal swoją wyścigową kariere w Rallycrossie , śmigał sejem i co start to dachowanie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Jak ja widze Kornackiego to mi sie źle robi.

to jego łapanie kierownicy , wyglada to jakby chciał złapać pisiora swiezo po stosunku , ujebanego od spermy , i nie wie czy moze go całego chwycic czy moze dwoma/trzema palcami zeby sie nie ubrudzić :decayed:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 13:11_________________________________________________

ale kierowca wyscigowy - nienajlepszy

pamietam jak ładnych pare lat temu zaczynal swoją wyścigową kariere w Rallycrossie , śmigał sejem i co start to dachowanie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie muszę rozwijać jak dla mnie jest nudny jak flaki w oleju :sick3:

Jak sie nie ma argumentow to się własnie takie bzdury pisze :polew:

Opublikowano

Zgadzam sie Malik :decayed:

Dachy świadcza tylko o tym że Adaś ostro jeździł :decayed: