Flow Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Cześć Czy lusterka powinny grzać cały czas czy je się włącza jakimś przyciskiem?
Flow Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 A mi grzeją cały czas. Wiecie co może być nie tak?
jihad Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie było grzania w standardzie i ktoś podpiął na stałe? A może fabrycznie jest na stałe? Na 100% nie wiem, ale w kilku autach miałem fabrycznie spięte z tylną szyba i na logikę stwierdzam, że audi nie powinno od tego odstawać. A szyba jak grzeje? Może też cały czas bo np. przekaźnik się skleił?
Daimos Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 A mi grzeją cały czas. Wiecie co może być nie tak? wszystko jest ok, w polifcie lusterka grzeją cały czas po włączeniu zapłonu
jihad Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Człowiek się uczy całe życie. :> Rozumiem, że w moim przedlifcie powinny grzać razem z szybą tylną?
Daimos Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Człowiek się uczy całe życie. :> Rozumiem, że w moim przedlifcie powinny grzać razem z szybą tylną? tak
gucio07 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 u mnie sterowanie grzanych luster mam w regulacji ustawienia lusterek jak jest na środku to grzeją jak dam na L/P to nie grzeją
chriss Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 A mi grzeją cały czas. Wiecie co może być nie tak? wszystko jest ok, w polifcie lusterka grzeją cały czas po włączeniu zapłonu Potwierdzam grzeją cały czas poniżej jakiejś tam temperatury zewnętrznej chyba (jest taki jakby termostat na spodniej części wkładu lusterka) u mnie sterowanie grzanych luster mam w regulacji ustawienia lusterek jak jest na środku to grzeją jak dam na L/P to nie grzeją ciekawe ,,,, muszę to przetestować
Daimos Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 u mnie sterowanie grzanych luster mam w regulacji ustawienia lusterek jak jest na środku to grzeją jak dam na L/P to nie grzeją dziwne u siebie sprawdziłem i grzeją bez względu na ustawienie regulacji
Shade Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 U mnie lustra grzeją tylko jak przestawię gałeczkę w pozycję L lub R jak pozostawię ją w poz pośredniej - nie grzeją.
Rekomendowane odpowiedzi