stifii Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Fura całkowicie seria łącznie z dpf'em, dziękuje raz jeszcze Mariuszowi, za profi robote i ozywienie mej A6stki, w końcu zaczęła jechać :> Wykres:
Thom4s Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Cały czas zdumiewa mnie, jakie przyrosty są w tym silniku na seryjnych gratach. Gratulacje. A jak się sprawuje skrzynia? Był robiony jakiś remap?
stifii Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 W skrzyni przed programem wgrałem w ASO najnowszego softa do niej dostepnego czyli 050. A Mariusz przy chipie z dwóch ostatnich biegów(5,6) zdjął po 50nm z momentu, tak aby skrzynia w dupe nie dostawała
jnx Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Cały czas zdumiewa mnie, jakie przyrosty są w tym silniku na seryjnych gratach. Gratulacje. A jak się sprawuje skrzynia? Był robiony jakiś remap? 25-30% przyrostu to raczej standard przy nowym aucie... Jeszcze na 5 i 6 biegu moment tylko 10% przyrostu przez skrzynie..
mystic.pl Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ładnie, ładnie jaka skrzynia, tip czy manual Sorki, już widzę że z tipem, tym bardziej graty
Worf Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ładnie. Moment masakra :)i płaski jak stół
Rekomendowane odpowiedzi