NoJA Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udało mi się wkońcu zamienić golfa IV 1.4 na coś nowszego. Samochód ma oryginalny przebieg ok 143000km Wyposażenie to raczej standard ale będe działał w tym kierunku. Elektryczne szyby przód Elektryczne podgrzewane lusterka "kubełkowe" podgrzewane siedzenia Dmuchane to coś na oparciu i regulowane podparcie ud Podłokietnik z przodu i z tyłu Parktronik z tyłu Skórzana truj ramienna kierownica, ręczny i lewarek skrzyni biegów Częściowy pakiet oświetlenia: - kratki nawiewów - podłokietnik - schowek - popielniczka - zapalniczka ? Zawieszenie 1BE Koła 17 cali Bi-ksenonowe reflektory Tempomat Pełny FIS Audi Symphony II Głośniki Audi Sund System Ma jeszcze dystanse z tyłu ale je wywalę Chciałbym w nim skompletować pełny pakiet oświetlenia narazie zamówiłem diody w ASO Korzystając z tego ,ze mam radio na 2 din na pewno założę RNS-E Fajnie by też było założyć zderzak przedni z s4 albo s-line Wymienić czarne kierunkowskazy na zwykłe Postaram się też w najbliższym czasie dać lepsze zdjęcia.
LAKIER88 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 bardzo ładny czarny sedan zadbany w ori stanie
Chuck Norris Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Bardzo ładna A4 w słusznym kolorze , wrzuć foty środka jeszcze. Jedynie co mogę zasugerować to, nie wymieniaj kierunków, idź w pakiet black, psiknij grille czarną farbą i będzie miód malyna . Ogólnie ładny sedanik .
Rooney1990 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Fajna Fela wieksza, gleba i bedzie git
NoJA Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dodałem kilka zdjęć wnętrza. Gleby większej nie będzie golfa miałem dość nisko i znudził mi się slalom między dziurami. Co do felgi to się zobaczy nie wiem jak by się prezentowała 18 przy zawieszeniu 1BE
MAGIC87 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Co do felgi to się zobaczy nie wiem jak by się prezentowała 18 przy zawieszeniu 1BE jak krzyz pod pałecem
tek82 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ładna tylko te felgi takie "fordowskie" :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ładne autko z ogromnym potencjałem do modów
Rafi78 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Spox furka , szerokości i bezawaryjności w takim razie
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Fela jak u mnie na zimę zawieszenie wrzuć z S4 ja takie mam i gleba jest w sam raz nie ma prześwitu ale i za nisko nie jest. Obadaj na zdjęciach: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173986.0 Jak trafił Ci się taki kolorek to bym poszedł w tę czerń na maxa: szyby grill itd. zderzaki od S4 i będzie za***iście. szerokości i 1000000km i fis zmień na kolor i dorzuć navi na dużym na desce bo to w Twoim przypadku 10 min roboty
NoJA Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nawigacja będzie na pewno za jakiś czas ceny na allegro zrobiły się dość ciekawe. To zawieszenie mi wystarczy nie chce aby było jeszcze twardziej. Co do kolorowego FIS'a to muszę o tym poczytać.
NoJA Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Założyłem dziś diody w lampce i muszę powiedzieć ,że spodziewałem się lepszego efektu. Na lewarku widać ,że coś na niego świeci ale radio nie jest jakoś podświetlone. Otwory wywierciłem wiertłem 8
Gik Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Gdybyś zmienił dekory na jakieś alu, lub rybie łuski. Efekt był by lepszy Szczególnie w ciemności. A tak się składa, że mam w fajnym stanie popielniczkę i ramkę wokół lewarka. Nawet same 2 elementy dodają już dużego uroku
NoJA Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Przejrzałem jeszcze raz temat o oświetleniu wnętrza i okazuje się ,ze jest tak jak ma być. Poprostu tak świeca jak wysunie się uchwyt na kubek to fajnie go oświetla. Teraz trzeba się zabrać za oświetlenie szufladki i uchwytu na kubek.
adr1018 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Założyłem dziś diody w lampce i muszę powiedzieć ,że spodziewałem się lepszego efektu. Na lewarku widać ,że coś na niego świeci ale radio nie jest jakoś podświetlone. Otwory wywierciłem wiertłem 8 Może masz ustawioną słabą moc oświetlenia włącz światła i plusem(+) i minusem (-) na desce rozdzielczej wyreguluj moc oświetlenia efekt powinien być lepszy.
NoJA Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Faktycznie teraz jest dużo lepiej. Ps. Chce wywalić dystanse ale mam za mało krótkich śrub mogę obciąć te którymi było przykręcone koło z dystansem ? Byłem w paru sklepach w okolicy i nigdzie takich zrób nie mieli.
leon_stalowawola Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 jak po śruby to wal do mnie śmiało załatwię jakie chcesz i ile chcesz:d
Marcin1996 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 ładna chyba świeżo po myciu tylko większe alusy by się przydały
NoJA Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak by co to na allegro zamówię. Śruby chciałem kupić aby odrazu mi je zmienili przy zmianie opon, ale niestety nie było nigdzie. Facet powiedział ,ze jak nie ma to obciąć i już.
Rekomendowane odpowiedzi