axemen Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam Zgubiłem złodziejkę do odkręcenia śruby, macie może jakiś pomysł jak odkręcić, lub możne ktoś ma taka samą przejściówkę ? Pozdrawiam
majkel_majki Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jeśli potrzebujesz to odkręcić na szybko to w ostateczności można naspawać śrubę czy nakrętke do tej śruby zabezpieczającej i odkręcić zwykłym kluczem tylko to będzie rzeźnia.
spetsnaz Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 tych kluczy jest 30 kombinacji, więc będzie ciężko znaleźć akurat Twój.
wojtekce Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam Zgubiłem złodziejkę do odkręcenia śruby, macie może jakiś pomysł jak odkręcić, lub możne ktoś ma taka samą przejściówkę ? Pozdrawiam kup torx o podobnym rozmiarze nabij go na siłę powinno dać radę
axemen Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 wojtekce z tym torxem jutro spróbuje, dziękuje za szybkie odpowiedzi na mój wątek
Grzes A4 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 torx tak ale moze sie przekręcić, spawanie owszem ale gelga, ja tez miałem taki kłopocik, nabij na to nasadke 19 albo 20 ( ja tak robiłem) i spokojnie pójdzie, a potem kup sobie 4 normalne śruby bo te zabezpieczające to jest qrestwo
wilis72 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 kup sobie 4 normalne śruby bo te zabezpieczające to jest qrestwo Nie polecam. Właśnie niedawno inne "lokalne qurestwo" wyleczyło mnie z tego poglądu. Rąbneli mi całe koło: ori alus, dekiel, śruby, prawie nówkę zimówkę Uniroyal.
Grzes A4 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 no fakt jak sie mieszka w niebezpiecznej okolicy to warto w aso dokupić przelotke. ja mieszkam na uboczu itd itd wiec lokalne menty mogą cmoknąć mnie w pompe. no ale kolega zrobi jak zechce
Rekomendowane odpowiedzi