Janek@4 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam wszystkich klubowiczów. Oto moja Audi którą kupiłem 1,5-roku temu. Wyposażenie: Klimatyzacja 2x poduszki 4x elektryczne szyby 2x podłokietnik Centralny z kluczyka Tempomat Tak wyglądała Jak ją kupiłem A teraz wygląda tak: Nowe felgi 17, tylne zawieszenie całe wymienione na nowe TRW i przód lewa strona również to samo, tarcze wentylowane i klocki tej samej firmy. Nie ma gleby na razie bo jeżdżę z rodzinką na ryby i dużo po lasach więc nie ma sensu na razie. Jak będzie drugie auto to będzie i gleba Na wiosnę chcę przyciemnic wszystkie szyby, zmienic przednie lampy i tylne oraz założyc halogeny. A oto linki do tego co chcę założyc i czekam na wasze opinie. Pozdrawiam http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-black-led-i1402641585.html http://moto.allegro.pl/lampy-reflektory-fk-audi-a4-b5-98-angel-eyes-h7-dc-i1392458198.html
JUZIU Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 jak zmieniasz lampy to zakładaj ori po liftowe, masz alu 17 ale wysoko stoi wiec gleba potrzebna
MAGIC87 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-led-czerwone-audi-a4-95-01-sedan-i1412830806.html jak cos to takie ledy a przod załoz po 2 filcie
Inkognito Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam! ładny i widać ze zadbany ADR-ek prosiłeś o komentarze wiec powiem tak. Każdy ma swój gust ale ja tych lamp bym nie zakładał ani przednich ani tylnych... ang el eyes jakoś mi nie pasują do innego auta niż BMW choć nawet nie w każdej bmc wygląda to dobrze a gdzie w audi... a felgi całkiem sympatyczne tylko gleba by sie przydała a poza tym gratuluje wyboru marki opis mógł by być lepszy :gwizdanie:
Janek@4 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Spoko panowie. Właśnie czekałem na podpowiedzi i wiem czego nie kupowac a nad czym się zastanowic. Obniżyc jak pisałem dopiero wtedy będę mógł jak kupię drugie auto bo za dużo jazdy po lasach i różnych wertepach
euri23 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Te przednie lampy pod względem wykonania są OK bo sam takie posiadam ale szczerze gdybym miał raz jeszcze okazje wybierać to najlepiej ori poliftowe super efekt
Vandit Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 jak chcesz takie diody na tył tylko w czerwonym kolorze za 250zl to odezwij się na pw, bo chce założyć II lifta ogólnie autko fajne,można modzić i takie pyt czy ja dobrze widzę jakieś diody w przednim zderzaku na dole
Armi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 jak chcesz takie diody na tył tylko w czerwonym kolorze za 250zl to odezwij się na pw, bo chce założyć II lifta ogólnie autko fajne,można modzić i takie pyt czy ja dobrze widzę jakieś diody w przednim zderzaku na dole Nie zauważyłem tego, paskuda Na śmietnik bo to wstyd żeby forumowicz z czymś takim się poruszał.
Areka4 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Listwy diodowe do kosza i radio wymień. Ja założyłem teraz oryginał i o wile lepiej się prezentuję. i gra też fajnie. Reszta jak najbardziej ok.
Rekomendowane odpowiedzi