Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Moje pierwsze auto...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów.

Oto moja Audi którą kupiłem 1,5-roku temu.

Wyposażenie:

Klimatyzacja

2x poduszki

4x elektryczne szyby

2x podłokietnik

Centralny z kluczyka

Tempomat

Tak wyglądała Jak ją kupiłem

P060509_10_41.jpg

image.jpg

P060509_10_41_01.jpg

P060509_10_45.jpg

A teraz wygląda tak:

Nowe felgi 17, tylne zawieszenie całe wymienione na nowe TRW i przód lewa strona również to samo, tarcze wentylowane i klocki tej samej firmy. Nie ma gleby na razie bo jeżdżę z rodzinką na ryby i dużo po lasach więc nie ma sensu na razie. Jak będzie drugie auto to będzie i gleba

P190710_08_09_01.jpg

P5030021.jpg

P5030015.jpg

P5030017.jpg

Na wiosnę chcę przyciemnic wszystkie szyby, zmienic przednie lampy i tylne oraz założyc halogeny. A oto linki do tego co chcę założyc i czekam na wasze opinie. Pozdrawiam

http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-black-led-i1402641585.html

http://moto.allegro.pl/lampy-reflektory-fk-audi-a4-b5-98-angel-eyes-h7-dc-i1392458198.html

Opublikowano

Auto ok :good:

ale te dwa linki :sick3:

Opublikowano

jak zmieniasz lampy to zakładaj ori po liftowe, masz alu 17 ale wysoko stoi wiec gleba potrzebna :wink4:

Opublikowano

Witam! ładny i widać ze zadbany ADR-ek :)

prosiłeś o komentarze wiec powiem tak. Każdy ma swój gust ale ja tych lamp bym nie zakładał ani przednich ani tylnych... ang el eyes jakoś mi nie pasują do innego auta niż BMW choć nawet nie w każdej bmc wygląda to dobrze a gdzie w audi... :thumbdown:

a felgi całkiem sympatyczne tylko gleba by sie przydała :tongue4: a poza tym gratuluje wyboru marki opis mógł by być lepszy :gwizdanie:

Opublikowano

Spoko panowie. Właśnie czekałem na podpowiedzi i wiem czego nie kupowac a nad czym się zastanowic. Obniżyc jak pisałem dopiero wtedy będę mógł jak kupię drugie auto bo za dużo jazdy po lasach i różnych wertepach

Opublikowano

Te przednie lampy pod względem wykonania są :wink4: OK bo sam takie posiadam ale szczerze gdybym miał raz jeszcze okazje wybierać to najlepiej ori poliftowe super efekt :kox:

Opublikowano

jak chcesz takie diody na tył tylko w czerwonym kolorze za 250zl to odezwij się na pw, bo chce założyć II lifta :decayed:

ogólnie autko fajne,można modzić :) i takie pyt czy ja dobrze widzę jakieś diody w przednim zderzaku na dole :mysli::thumbdown:

Opublikowano

jak na pierwsze auto :kox:

Opublikowano

jak chcesz takie diody na tył tylko w czerwonym kolorze za 250zl to odezwij się na pw, bo chce założyć II lifta :decayed:

ogólnie autko fajne,można modzić :) i takie pyt czy ja dobrze widzę jakieś diody w przednim zderzaku na dole :mysli::thumbdown:

Nie zauważyłem tego, paskuda :thumbdown:

Na śmietnik bo to wstyd żeby forumowicz z czymś takim się poruszał.

Opublikowano

Listwy diodowe do kosza i radio wymień. Ja założyłem teraz oryginał i o wile lepiej się prezentuję. i gra też fajnie. ;)

Reszta jak najbardziej ok. ;)