wiki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 na zakrętach słyszę i czuje luzy w siedzisku fotela raczej wewnątrz siedziska czy wiecie jak to zlikwidować może ktoś ma lub miał tan sam problem :neutral:
Wihajster Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 to typowy objaw w B5 ale raczej wydaje mi sie ze na prowadnicach fotela jest luz niz w srodku jak mowisz
Lukas Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 to typowy objaw w B5 ale raczej wydaje mi sie ze na prowadnicach fotela jest luz niz w srodku jak mowisz Popieram to prowadnice
wiki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 może i tak a da się coś z tym zrobić ? bo tam raczej nic nie widzę żeby można dokręcić a giąc prowadnicę to chyba nie za bardzo
szogun0 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A czy czasem likwidacja luzu nie polega na wymianie tych plastikowych "ślizgaczy" w nóżkach stalażu fotela? Widziałem je gdzieś na allegro.
bratpit Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 A czy czasem likwidacja luzu nie polega na wymianie tych plastikowych "ślizgaczy" w nóżkach stalażu fotela? Widziałem je gdzieś na allegro. Dajcie jakiegos linka u mnie też się troche buja a z chęcią bym sobie to zrobił
Gość zdeniu Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 nr 4, 5 i 6 to są elementy ślizgowe które się wycierają i z czasem powstają luzy
Flaha Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 Może trochę OT... U mnie poza luzami fotel także zaj...ście skrzypi na wybojach. Co to może być i jak usunąć?
meidzer Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 mam podobny problem. u mnie też fotel skrzypi przy skręcaniu ostrym w lewo lub w prawo. ma ktos pomysł jak to naprawic. a moze ktos mi podpowie jak zdemontowac taki fotel, to sam zobacze go od spodu i moze tu i tam podsmaruje :mrgreen:
Lukas Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 tu jest opis skrzypienia i wyjecia siedziska :mrgreen: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=2410
spr Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 U mnie jest podobnie wymieniłem elementy plastikowe ślizgacze pomogło zmniejszył sie luz ale to nie koniec zauważyłem ze ten luz robi sie w konstrukcji siedzenia albo rozebrać załe siedzenie albo kupić nowe kolege zapraszam najpierw do zapoznania sie z regulaminem forum i przywitania z wszystkimi w newbie
Rekomendowane odpowiedzi