kubson Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witajcie Dzisiaj zostało otwarte nowe uniwersum Jupiter. Jako że kilka lat temu grałem przez kilka lat w to np uni 33 top 50 byłem uni 61 także top 50. To z ciekawości zarejestrowałem sie na Jupiterze może mnie znowu wciągnie i ponownie pogram pare latek hehe Macie może jakieś doświadczenia z tym związane ?
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witajcie Dzisiaj zostało otwarte nowe uniwersum Jupiter. Jako że kilka lat temu grałem przez kilka lat w to np uni 33 top 50 byłem uni 61 także top 50. To z ciekawości zarejestrowałem sie na Jupiterze może mnie znowu wciągnie i ponownie pogram pare latek hehe Macie może jakieś doświadczenia z tym związane ? mam... zj**.any rok życia to dla ludzi którzy mają dużo czasu i mało życia prywatnego...
kkam Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 grałem w to w 3 klasie LO, dużo zmarnowanego czasu... niekiedy nawet wstawałem w nocy żeby wysłać statki, ta gra strasznie wciąga i zabiera dużo czasu.
kubson Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja akurat gram eko kilka klików w ciągu dnia i tyle A kiedyś fakt miałem bardzo duzo wolnego czasu heh
danii1987- Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 popieram co niektórych... Straciłem przez to uwno prawie rok... Masakra.
szymongt Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Grałem ze 4 lata temu Wciągające to to jest... ale mam bana do 2033 roku za granie na 2 konta na jednym uni Może w 2033 znowu zaczne grać
Rekomendowane odpowiedzi