MARCIN607 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Piekne auto-czarny avant w Q jedyny słuszny wybór :good: jakby Virus nie wziął ja go przygarnę
morsdicti Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 fajny środek też bym taki chciał oby się nie psuł.
7balon Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 da się wymienić schowki ramki i na kubek nie trzeba wymieniać całej ramki ale napewno ktoś ją weżmie!
Dev Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 NIESTETY AUTO DO SPRZEDANIA why ????????????
akoziarski Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 NIESTETY AUTO DO SPRZEDANIA why ???????????? Strasznie mi szkoda, ale niestety z Poniedziałku na Wtorek spłonęło mi mieszkanie ocalała tylko lazienka i kibelek ale i tak wszystko remont który wyniesie mnie ogrom. Musze gdzieś mieszkać a w samochodzie nie bardzo. Hehe śmieszna sytuacja bo ludzie dzwonią z ogłoszenia a mi głos się łamie mieszam się w odpowiedziach na pytania więc zaraz podejrzenia że coś ściemniam (a ja poprostu nie chce jej sprzedawać) więc może nikt się nie zdecyduje. SAM NIE WIEM
Dev Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 uuuuuuuuuuu, paskudnie, współczuję ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 serducho jak u mnie srodek tez:0 jakies plany co do ingerencji z moc?
akoziarski Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 serducho jak u mnie środek tez:0 jakieś plany co do ingerencji z moc? Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Jeśli po mojej myśli będę coś w tym temacie myślał. Marzy mi się przekroczyć 200KM ale bez szaleństw, najpierw doprowadzić silnik do stanu pod takie zmiany. Ciekawe ile można z takiego zdrowego serducha jeszcze wydobyć. CZYSTO TEORETYCZNIE PYTAM
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 słuchy chodzą (głównie posiadaczy 1.9) że niewiele. ja znalazłem firmę 44tuning. proponują mody mechaniczne i program i deklarują przyrost całkiem spory. http://www.44tuning.pl/audi/chip-tuning-audi-a4-2.5-v6-tdi-180-km.html obadaj stronę napisz do nich. może coś ciekawego zaproponują.
akoziarski Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Jeśli wpadnie mi taki pomysł do głowy to pierwsze co bym zrobił to pogadał z ludźmi już po takich zabiegach. Najlepiej takimi którzy latają z modyfikacjami od dłuższego czasu konkretnie na tym silniku i z tej firmy. Naczytałem się tematu kolegi Bieńka i każda myśl o podniesieniu mocy w moim aucie skutecznie jest blokowana przez właśnie jego problemy. Ale przyznam że już te 215KM i momencik deklarowany przez 44tuning z samego programu wywołuje uśmiech na mojej twarzy a co dopiero dodając zabawki. Hehe ale póki co nie ma co gdybać zobaczymy jak to się wszystko rozwinie Temat do przemyśleń ale w przyszłości. Może na innym aucie.[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 21:00_________________________________________________Troche poczytałem o firmie 44tuning. Jeśli planujesz tam robić auto to lepiej sobie darować przynajmniej tak wynika z opinii. Ja nie miałem z nimi do czynienia więc opieram się o zdanie innych. I to mi wystarczy do rezygnacji z ich usług.
akoziarski Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 W sumie żadne to zmartwienie że 215 nie da rady lepsze zdrowe 180 niż kulawe 215 Mam mały problem z fotelami mianowicie kiedy chcę podnieść opuścić samo siedzisko czyli regulacja poziomym klawiszem góra dól słychać tylko pierdzenie silniczka. Gdzie szukać usterki?
Rekomendowane odpowiedzi