Łukasz 23 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam, przeglądając allegro zobaczyłem taki filtr http://allegro.pl/filtr-puszkowy-czaja-brc-fl02-fl-02-sq-podstawa-i1410717477.html i tu moje pytanie czy ten jest skuteczniejszy od takiego zwykłego http://allegro.pl/f48-metalowy-filtr-fazy-lotnej-czaja-fls-12mm-i1417862423.html ,proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ja zawsze kupuję takie jak ten drugi, na przeglądzie jak robiłem w Czekramie dawali dokładnie identyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Do Twojego autka brałbym ten 1 lepiej oczyszcza i ma mniejsze spadki cisnienia co przy mocy Twojego autka ma juz znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Czy jeśli zmienię na ten puszkowy to zmienią się ustawienia instalki czy nic się nie zmieni w ustawieniach ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Po kazdej wymianie filtrów trzeba skontrolowac działanie instalacji i wprowadzic ewentulanie korekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek34 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 FL-02 jest bardzo dokładny. Ja go mam i na wtryskiwaczach nie ma śladu syfu. Ma jednak jedną wadę - trzeba go wymieniać co 5 tys. km, bo powyżej tego przebiegu zaczyna generować już spore spadki ciśnienia. Ale to zaleta moim zdaniem, po to jest filtr, aby wyłapywał zanieczyszczenia. Polecam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi