ARTI1988 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 widze koledzy macie zroznicowane odpowiedzi no jeszcze na 18 nie jezdzilem a ogolnie jezdze po dobrych drogach bo wiekszosc czasu siedze w niemczech wiec komfort w miare bedzie i tez mi sie wydaje ze nie ma co kupywac chinskich podrobek a co myslicie o nich
tomasz_gti Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 ja osobiście bym ci poradził kupić sobie koła oryginalne a nie takie chinskie które sa bardzo słabe i sie pokrzywią po pierwszej lepszej dziurze
kileeer Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 pytał o wzór. A nie jakie ma kupić. Na jaki go stać takie kupi.
tomasz_gti Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 pytał o wzór. A nie jakie ma kupić. Na jaki go stać takie kupi. ja koledze tylko radze i nic złego nie napisałem
kileeer Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 pytał o wzór. A nie jakie ma kupić. Na jaki go stać takie kupi. ja koledze tylko radze i nic złego nie napisałem oki. A mam pytanie do Ciebie, użytkowałeś w ogóle inne felgi 18" niż ori? Jeżeli w ogóle masz 18" i ori. bo nie przeglądałem Twoich wątków.
tomasz_gti Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 tak oczywiscie miałem 18 chinskie rs4 i po miesiącu juz prostowałem obecnie mam ori rs6 juz po dwóch sezonach i prostować nie musze nie mówie ze w zimie jezdze na ori 17 tez juz drugi sezon i do prostowania nie sa jakbym nie wiedział z doswiadczenia to bym nie pisał
kileeer Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 tak oczywiscie miałem 18 chinskie rs4 i po miesiącu juz prostowałem obecnie mam ori rs6 juz po dwóch sezonach i prostować nie musze nie mówie ze w zimie jezdze na ori 17 tez juz drugi sezon i do prostowania nie sa jakbym nie wiedział z doswiadczenia to bym nie pisał oki. Jak kupi Włoskiej produkcji to nie ma tragedii. Są dość wytrzymałe.
marcin18T Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 wzór nr.1 mi się podoba,a kolega sam zdecyduje
A-rek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 a nie takie chinskie które sa bardzo słabe i sie pokrzywią po pierwszej lepszej dziurze a skąd wiesz że felgi są chińskie :?: może włoskie, może czeskie, może niemieckie....... a co do pytania to nr 1 ps: zapraszam na spoty do Rybnika
jedrekx Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 żadne z tych trzech a jeśli już coś z tych to ja jestem za oklepanym wzorem numer 3
kileeer Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 żadne z tych trzech a jeśli już coś z tych to ja jestem za oklepanym wzorem numer 3 niby oklepany a ja jakoś mało widzę tych felg. Ale i tak nr 1 jest najładniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi