Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 PUMA to wiem jakie. Audi A4 B6 AVANT taki ładny szary kolorek, szyby z tyłu lekko przyciemnione, a tablice SLU 7 lub 8 F coś tam chyba. Wiem zwróciłem uwagę na twoją audiczkę naprawdę robi wrażenie większe niż Puma:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Tomasz nie wiedziałem że w facetach gustujesz:naughty:. Jak co to Adam ostatnio taki ciepły sie robi:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Tomasz nie wiedziałem że w facetach gustujesz:naughty:. Jak co to Adam ostatnio taki ciepły sie robi:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Czyli jutro o 17:30 podjadę pod MC. Już się boję normalnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No to gadaj czym jeździsz bo w sumie to nie wiemy czy Ty się nas boisz czy my mamy się Ciebie bać Ogólnie ciekawie się jutro zapowiada...chyba założę zimówki żeby mieć jakieś szanse z wami w kreskach bo na tych 18"mogę fajnie po d*pie dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No to gadaj czym jeździsz bo w sumie to nie wiemy czy Ty się nas boisz czy my mamy się Ciebie bać Ogólnie ciekawie się jutro zapowiada...chyba założę zimówki żeby mieć jakieś szanse z wami w kreskach bo na tych 18"mogę fajnie po d*pie dostać ja tez mam 18stki które waza 22.5 kg:jerk: wiec nie kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ale temat to macie zeszlo roczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie idzie zmienić temmatu:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Bo nie jestescie podwieszeni:decayed: ale spokojnie... 4-5 lat spotow i dolaczycie do grona:jerk::jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam rozumieć że ktoś dzisiaj chce przegrać na 1/4 z moją audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam rozumieć że ktoś dzisiaj chce przegrać na 1/4 z moją audi jak Cię objedzie kilka 1.9Tdi to zmienisz zdanie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam rozumieć że ktoś dzisiaj chce przegrać na 1/4 z moją audi No problemo senior:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam rozumieć że ktoś dzisiaj chce przegrać na 1/4 z moją audi a co masz 2.7Biturbo po sofcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam rozumieć że ktoś dzisiaj chce przegrać na 1/4 z moją audi a co masz 2.7Biturbo po sofcie? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam rozumieć że ktoś dzisiaj chce przegrać na 1/4 z moją audi Ja chetnie dostane baty, jedno latnie w ta czy w tamta juz mi roznicy nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja tylko żartuję Wiem że wy świry macie po 300 KM i 6 sek. do 100 km/h Ps. Tu nie ma gdzie się ścigać bo nasza lubliniecka obwodnica to się robi katastrofa powoli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja tylko żartuję Wiem że wy świry macie po 300 KM i 6 sek. do 100 km/h Ps. Tu nie ma gdzie się ścigać bo nasza lubliniecka obwodnica to się robi katastrofa powoli.. ktoś się będzie ścigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja tylko żartuję Wiem że wy świry macie po 300 KM i 6 sek. do 100 km/h Ps. Tu nie ma gdzie się ścigać bo nasza lubliniecka obwodnica to się robi katastrofa powoli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja tylko żartuję Wiem że wy świry macie po 300 KM i 6 sek. do 100 km/h Ps. Tu nie ma gdzie się ścigać bo nasza lubliniecka obwodnica to się robi katastrofa powoli.. ktoś się będzie ścigał A ja myślałem, że chcecie się spotkać pogadać o modach bo ja się nie będę ścigał I tak nie mam z nikim szans bo były święta i mi parę kg przybyło i jeszcze auto mam do pełna zatankowane:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi