marcuso86 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Racja nie ma sesu trzeba by zebrać wiecej ludu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 hej, wpadnijcie do nas do Cz-wy na spota w tą niedziele jak zawsze o godz. 16. Będą chłopaki z Radomska i może z Kłobucka też ktoś podjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Siemka ktoś chętny na jakiegoś spota w Lublincu ostatnio dużo klubowych aut widzę na drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Hej ja zawsze jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 No to spoko czekamy na więcej chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art_A4 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Siema. Wysyłajcie zaproszenia do ludzi z okolic na priva !!! To skutkuje !!! Użytkownicy ---> Szukaj użytkowników (wpisujcie sąsiadujące miejscowości). Tak właśnie rozkręciliśmy z kolegą romeo22ster Spoty Zawierciańskie. Jest już nas ok. 13 . Na pierwszym spocie były 4 osoby. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym werbowaniu !!!! http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199685.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam, moje autko już zrobione, może zacznę wpadać od sierpnia na spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 No ja też jestem za tym aby zrobić jakiegoś małego spota w lublincu. Pisać jak ktoś chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 No ja też jestem za tym aby zrobić jakiegoś małego spota w lublincu. Pisać jak ktoś chętny. Pisać pisać kto chętny ,np przyszły weekend ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Też wpadnę proponuję niedzielę którąś w Lublińcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja jestem chętny na teraz w niedzielę komu pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja oczywiscie tez na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Tez mi niedziela pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 to juz kilka osob jest co do godziny to mysle ze w okolicach 14-16 a do miejsca to rzucajcie jakie propozycje np.Aldi albo Biedronka...itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 O obok aldika jest bardzo fajny parking ja proponuję tam zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 W tą niedzielę raczej nie dam rady, kiepsko z czasem. Czekam też na mechaniora, ale potem wpadnę z największą przyjemnością. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 W tą niedzielę raczej nie dam rady, kiepsko z czasem. Czekam też na mechaniora, ale potem wpadnę z największą przyjemnością. Pozdro. weź się ogarnij , godziny nie znajdziesz nawet ja na 98,5% będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 O to spoko. Już fajna ekipa jest to jak o 15 wam pasuje obok Aldika. Barszczyna przyjedz w niedziele napewno znajdziesz chwilke czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 O to spoko. Już fajna ekipa jest to jak o 15 wam pasuje obok Aldika. Barszczyna przyjedz w niedziele napewno znajdziesz chwilke czasu. jak ktoś potrzebuje usprawiedliwienie lub alibi to takie owszem wypiszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Haha, trzeba by blankiet zaprojektować na usprawiedliwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi