P-U-M-A Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Ty się lepiej martw żeby twoje padło tam w ogóle dojechało:whistling:---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- Aaaaaaaaaaa mefju weź zmienień te zenony bo jestem straszny pies na takie rzeczy:thumbdown: Przecież ci mówiłem że jedziemy na lawecie:decayed:
WhyMe? Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 Aaaaaaaaaaa mefju weź zmienień te zenony bo jestem straszny pies na takie rzeczy:thumbdown: Zamuliłem się i za późno cię widziałem Ustawione już mam lampy
sysek27 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Aaaaaaaaaaa mefju weź zmienień te zenony bo jestem straszny pies na takie rzeczy:thumbdown: Zamuliłem się i za późno cię widziałem Ustawione już mam lampy No czas reakcji masz niezły:decayed: a jeśli chodzi o lampy to ustawienie to jedno a barwa światła to drugie sorry, ale takie moje zdanie:wink: A teraz z innej beczki orientuje się ktoś czy gdzieś w okolicy jest możliwość rolowania nadkoli jak macie jakieś namiary byłbym bardzo wdzięczny
P-U-M-A Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Aaaaaaaaaaa mefju weź zmienień te zenony bo jestem straszny pies na takie rzeczy:thumbdown: Zamuliłem się i za późno cię widziałem Ustawione już mam lampy No czas reakcji masz niezły:decayed: a jeśli chodzi o lampy to ustawienie to jedno a barwa światła to drugie sorry, ale takie moje zdanie:wink: A teraz z innej beczki orientuje się ktoś czy gdzieś w okolicy jest możliwość rolowania nadkoli jak macie jakieś namiary byłbym bardzo wdzięczny Za co Sorry Sysek wal mu z Bixa jak jedziesz i tyle:wink:
WhyMe? Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wszystkiego dobrego ---------- Post dopisany 02-04-2013 at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2013 at 11:14 ---------- Panowie poleci mi ktoś jakiegoś ogarniętego i w dobrych pieniądzach lakiernika z Lublińca lub okolic? Potrzebował bym pomalować parę rzeczy przy aucie i nie bardzo wiem do kogo się udać. Jak ktoś miał do czynienia z kimś i byłby on godny polecenia to niech da jakiś namiar
Tomasz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wszystkiego dobrego ---------- Post dopisany 02-04-2013 at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2013 at 11:14 ---------- Panowie poleci mi ktoś jakiegoś ogarniętego i w dobrych pieniądzach lakiernika z Lublińca lub okolic? Potrzebował bym pomalować parę rzeczy przy aucie i nie bardzo wiem do kogo się udać. Jak ktoś miał do czynienia z kimś i byłby on godny polecenia to niech da jakiś namiar np Haładyn:wink:
WhyMe? Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Też tak myślałem nad nim, no cóż jutro przejadę popytać
sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie gdzie w naszej okolicy dobrze, ale z naciskiem na dobrze wyważają koła bo byłem już z moimi u dwóch i....:facepalm::facepalm: niby zero-zero a w czasie jazdy masakra koła proste 100% na zimówkach jest ok.
P-U-M-A Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jedz do Bunara ja tylko tam śmigam:wink:
sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ku..a dwa razy byłem i za pierwszym razem mi felgę porysowali a za drugim gwint spierdo...li w piaście no, ale zaryzykuję
WhyMe? Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bo u bunara więcej praktykantów jak mechaników czy wulkanizatorów. Poproś aby ci ktoś doświadczony zrobił
P-U-M-A Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Sysek u mnie nigdy nic nie porysowali i jestem bardzo zadowolony. PS. Nigdy żaden praktykant nie dotykał moich felg.
sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jutro tam podjadę i zobaczę co z tego wyjdzie dzięki:wink:
michier Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bo u bunara więcej praktykantów jak mechaników czy wulkanizatorów. Poproś aby ci ktoś doświadczony zrobił tam nawet majstry nie najlepsi, ostatnio byłem świadkiem jak młotkiem po alu dystansie napierdalali żeby jak to powiedzieli "dobrze siadł":facepalm:
Tomasz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bo u bunara więcej praktykantów jak mechaników czy wulkanizatorów. Poproś aby ci ktoś doświadczony zrobił tam nawet majstry nie najlepsi, ostatnio byłem świadkiem jak młotkiem po alu dystansie napierdalali żeby jak to powiedzieli "dobrze siadł":facepalm: ło f...
P-U-M-A Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jak zawsze pilnuje swojego i jestem w 100% zadowolony
michier Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Może jakieś spotkanko w sob lub niedz?
Rekomendowane odpowiedzi