Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Lublinieckie [Niedziela 02.11.14 godz 16.00 McDonald ] ZAPRASZAMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ty się lepiej martw żeby twoje padło tam w ogóle dojechało:whistling:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

Aaaaaaaaaaa mefju weź zmienień te zenony bo jestem straszny pies na takie rzeczy:thumbdown:

Przecież ci mówiłem że jedziemy na lawecie:decayed:

Opublikowano
Aaaaaaaaaaa mefju weź zmienień te zenony bo jestem straszny pies na takie rzeczy:thumbdown:

Zamuliłem się i za późno cię widziałem :decayed: Ustawione już mam lampy :wink:

Opublikowano

No czas reakcji masz niezły:decayed: a jeśli chodzi o lampy to ustawienie to jedno a barwa światła to drugie sorry, ale takie moje zdanie:wink:

A teraz z innej beczki orientuje się ktoś czy gdzieś w okolicy jest możliwość rolowania nadkoli jak macie jakieś namiary byłbym bardzo wdzięczny :wink:

Opublikowano

No czas reakcji masz niezły:decayed: a jeśli chodzi o lampy to ustawienie to jedno a barwa światła to drugie sorry, ale takie moje zdanie:wink:

A teraz z innej beczki orientuje się ktoś czy gdzieś w okolicy jest możliwość rolowania nadkoli jak macie jakieś namiary byłbym bardzo wdzięczny :wink:

Za co Sorry Sysek wal mu z Bixa jak jedziesz i tyle:wink:

Opublikowano

:bry:

Smacznego jajka! :wink4:

Opublikowano

Wszystkiego dobrego :oczko:

---------- Post dopisany 02-04-2013 at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2013 at 11:14 ----------

Panowie poleci mi ktoś jakiegoś ogarniętego i w dobrych pieniądzach lakiernika z Lublińca lub okolic? Potrzebował bym pomalować parę rzeczy przy aucie i nie bardzo wiem do kogo się udać. Jak ktoś miał do czynienia z kimś i byłby on godny polecenia to niech da jakiś namiar :gicior:

Opublikowano
Wszystkiego dobrego :oczko:

---------- Post dopisany 02-04-2013 at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2013 at 11:14 ----------

Panowie poleci mi ktoś jakiegoś ogarniętego i w dobrych pieniądzach lakiernika z Lublińca lub okolic? Potrzebował bym pomalować parę rzeczy przy aucie i nie bardzo wiem do kogo się udać. Jak ktoś miał do czynienia z kimś i byłby on godny polecenia to niech da jakiś namiar :gicior:

np Haładyn:wink:

Opublikowano

Też tak myślałem nad nim, no cóż jutro przejadę popytać :wink:

Opublikowano

Panowie gdzie w naszej okolicy dobrze, ale z naciskiem na dobrze wyważają koła bo byłem już z moimi u dwóch i....:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: niby zero-zero a w czasie jazdy masakra koła proste 100% na zimówkach jest ok.

Opublikowano

Jedz do Bunara ja tylko tam śmigam:wink:

Opublikowano

Ku..a dwa razy byłem i za pierwszym razem mi felgę porysowali a za drugim gwint spierdo...li w piaście no, ale zaryzykuję:wink:

Opublikowano

Bo u bunara więcej praktykantów jak mechaników czy wulkanizatorów. Poproś aby ci ktoś doświadczony zrobił :wink:

Opublikowano

Sysek u mnie nigdy nic nie porysowali i jestem bardzo zadowolony.

PS. Nigdy żaden praktykant nie dotykał moich felg.

Opublikowano

Jutro tam podjadę i zobaczę co z tego wyjdzie dzięki:wink:

Opublikowano
Bo u bunara więcej praktykantów jak mechaników czy wulkanizatorów. Poproś aby ci ktoś doświadczony zrobił :wink:

tam nawet majstry nie najlepsi, ostatnio byłem świadkiem jak młotkiem po alu dystansie napierdalali żeby jak to powiedzieli "dobrze siadł":facepalm:

Opublikowano

tam nawet majstry nie najlepsi, ostatnio byłem świadkiem jak młotkiem po alu dystansie napierdalali żeby jak to powiedzieli "dobrze siadł":facepalm:

ło f...:kwasny:

Opublikowano

Jak zawsze pilnuje swojego i jestem w 100% zadowolony

Opublikowano

Może jakieś spotkanko w sob lub niedz?

Opublikowano

Mnie nie bedzie:kwasny: