P-U-M-A Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 chcialem sie przywitac bo widze ze jest tu pare ludzi z okolicy Postawisz po Piwie i nie ma problemu:decayed: Siema:hi:
ksenoos Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Panowie możecie polecić jakiegoś dobrego mechanika w Lublińcu bądź okolicach? Gwint mam do założenia, a gdzie nie podjadę to mówią że nigdy tego nie robili, ale POWINNI dać radę >.<
WhyMe? Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Panowie możecie polecić jakiegoś dobrego mechanika w Lublińcu bądź okolicach? Gwint mam do założenia, a gdzie nie podjadę to mówią że nigdy tego nie robili, ale POWINNI dać radę >.< Sam to zrób
ksenoos Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Potrzebuję pieczątkę od mechanika do gwarancji A druga sprawa że sam mógłbym nie podołać
WhyMe? Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 małyska:wink: On ci nie założy gwintu
Tomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 małyska:wink: On ci nie założy gwintu nie rób kolegę w głupa, założy:wink:
WhyMe? Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie będę się spierał bo nie jestem pewny
Tomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie będę się spierał bo nie jestem pewny mi zakładał, wystarczy?
WhyMe? Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie będę się spierał bo nie jestem pewny mi zakładał, wystarczy? Takie z was rezacze że mechanicy za was mody wykonują
marcuso86 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 małyska:wink: On ci nie założy gwintu nie rób kolegę w głupa, założy:wink: Taaa i połowy śrub nie podokreca. Jedz do byle kogo ale nie do tego patałacha
Tomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie będę się spierał bo nie jestem pewny mi zakładał, wystarczy? Takie z was rezacze że mechanicy za was mody wykonują jak się ma czas to możesz rezać, mój czas jest cenniejszy, może zrozumiesz jak będziesz miał dziecko, pracę ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- małyska:wink: On ci nie założy gwintu nie rób kolegę w głupa, założy:wink: Taaa i połowy śrub nie podokreca. Jedz do byle kogo ale nie do tego patałacha ja przez kilka lat nie miałem problemów z nim, a robił już bardzo wiele z naszymi autami:wink:
ksenoos Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 WhyMe? jestem zdania że jeśli się na czymś nie znam, to wole to dać do zrobienia komuś kto ma o tym pojęcie. Spie*dolić jest łatwo, a naprawić przeważnie dużo gorzej Tomasz też myślałem o Małysce, dobrze robi o ile nie da temu jakimś uczniom bo Ci tam łażą jakby nie wiedzieli poco tam są.
Tomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 zresztą na dniach teraz będzie u niego moja A4, bo wysyłam tylny gwint do regeneracji amorów, dość ich pilnuje, a gdzie niema uczniów itp sytuacji?
ksenoos Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 U WhyMe? A tak na serio to chyba nigdzie ale jak majster pilnuje to niema źle. Gorzej jak mają wolną rękę to potem jest niezłe eldorado...
P-U-M-A Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Moje 3 słowa odnośnie pana Małyski też mogę dodać. W kwestii technicznej nie mam zastrzeżeń robota wykonana dobrze. Jednak bardzo irytuje mnie fakt że zawsze auto było ujebane oraz młodzież bawiła się w ustawieniach rns i innych. Nie wspominając oczywiście o tym że Pan Małyska z czytał z mojego auta soft zrobiony w ECU PROJECT a wgrał serię z jakiegoś innego samochodu do czego się oczywiście nie przyznał.
Simon Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 uuuuu dlatego wszystko robię sam lub taki "mechanik" robi ze mną... właśnie skończyłem wszystkie zaciski hamulcowe na speed silver
P-U-M-A Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 uuuuu dlatego wszystko robię sam lub taki "mechanik" robi ze mną...właśnie skończyłem wszystkie zaciski hamulcowe na speed silver To świetnie działaj tam. Panowie robimy jakiego spota?
Rekomendowane odpowiedzi