sysek27 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 No można coś pomyśleć teraz mam wolny weekend:wink: PS. Coś chciał wczoraj spałem już
P-U-M-A Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Imprezować No dajcie konkretną datę bo muszę się z syskiem o lawetę zgadać
Simon Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Właśnie miałem proponować ja bardzo chętnie podjadę na szejka
WhyMe? Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Nie mam zderzaka przedniego i prawego błotnika. Także raczej odpadam
P-U-M-A Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 I tak mówiłeś że z naszym towarzystwem się już nie zadajesz bo tylko się śmiejemy z ciebie, więc po co ta dyskusja. Ja podjadę jutro o 19 nie wiem na jak długo ale podskoczę.
WhyMe? Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 A to ciekawe Jedynie twoja osoba mnie tam męczy
P-U-M-A Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 A to ciekawe Jedynie twoja osoba mnie tam męczy Jak coś to mogę wrzucić co mi pisałeś
WhyMe? Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 A to ciekawe Jedynie twoja osoba mnie tam męczy Jak coś to mogę wrzucić co mi pisałeś Jasne tylko wrzuć to co ja pisałem, podkreślam "ja" pisałem
P-U-M-A Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Nie chce mi się szukać tym bardziej że cię na pewno nie będzie:banan:
WhyMe? Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Nie chce mi się szukać tym bardziej że cię na pewno nie będzie:banan: A specjalnie przyjadę się pośmiać z ciebie
sysek27 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Panowie a nie lepiej byłoby się spotkać w niedzielę bo niby ma już być cieplej a dzisiaj to tak jakoś nijako na dworze i auto nie umyte:facepalm:
P-U-M-A Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Panowie a nie lepiej byłoby się spotkać w niedzielę bo niby ma już być cieplej a dzisiaj to tak jakoś nijako na dworze i auto nie umyte:facepalm: mnie tak srednio niedziela pasuje Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
WhyMe? Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Toście spota zrobili Najpierw Puma podjechał, przejechał i pojechał i później Sysiek to samo A Simon biedny na parkingu czekał
Rekomendowane odpowiedzi