monter01 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Lubliniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Oooo czym sie wozisz może cie widziałem na mieście. Ja jestem codziennie może moje auto widziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter01 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 granatowa a4 sedanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No proszę grupa się powiększa ja często widuję czarną B6 avant na klubowych ramkach wiecie może czyja to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Napisałem ci PW. ---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:28 ---------- No proszę grupa się powiększa ja często widuję czarną B6 avant na klubowych ramkach wiecie może czyja to?Pewnie od Adasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Napisałem ci PW. Mi napisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie do tego nowego kolegi. Do ciebie to sie na fejsie piszę. A ty wpadniesz sysek jak wrócisz na spota jakiegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 wczoraj widziałem A4 B6 w Avancie czarne na klubowych ramkach (tablice OST) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie do tego nowego kolegi. Do ciebie to sie na fejsie piszę.A ty wpadniesz sysek jak wrócisz na spota jakiegoś? No przecież ci pisałem, że tak ale będę dopiero na święta i myślę, że już zdążę wszystko założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter01 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ludzie ! musze profil uzupełnić bo tam nic nie ma !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Panowie chętni pasuje wam ten wtorek po świętach wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ludzie ! musze profil uzupełnić bo tam nic nie ma !!!!!! No w sumie dobrze by było, tylko i tak to za wiele nie da na starym było więcej informacji w profilu, ale może z czasem to poprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ludzie ! musze profil uzupełnić bo tam nic nie ma !!!!!! jaka A4 b5,6,7,8? kolor gleba felga 18,19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Panowie chętni pasuje wam ten wtorek po świętach wieczorem? Pasi , tylko fajnie by było jakby się więcej ludzi zebrało bo wiesz we trójkę to się możemy u Tomasza spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 może zaprosimy chłopaków z Cz? bo widzę że podglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 może zaprosimy chłopaków z Cz? bo widzę że podglądają Przecież każdy może przyjechać ja nie widzę problemu:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Panowie chętni pasuje wam ten wtorek po świętach wieczorem? Pasi , tylko fajnie by było jakby się więcej ludzi zebrało bo wiesz we trójkę to się możemy u Tomasza spotkać Nie no Adam i Michał też raczej wpadną więc paru nas będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 PUMA zmień może tytuł bo tak to mało kto widzi, że się coś kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Nie da się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Nie da się zmienić. to się da tylko zmienić do 15 min od założenia tematu, tak samo z usunięciem:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi