martini_dy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 witam poszukuję nawiercanych tarcz + dobrych klocków do mojej B7 strasznie mi coś słabo hamuje, a tarcze świeże, klocki tez a jakoś tak dziwnie - w serwisie mówią ze tak jest standard ale ... dla mnie coś slabo - tylko nie polecajcie mi Mikoda tarcze bo to syf
Dev Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 jakie masz tarcze na przodzie i tyle ????? jakie średnice ?
slowikos Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kolego karcze Brembo Maxx i klocki Textar. Naprawde daja rade a w lecie jezdze na 19-nastkach felgach.
slowikos Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie zgodze sie z Toba kolego. Zakładalem rozne tarcze i nie wytrzymywaly moich hamowan zaraz tyle zwichrowane. A jak narazie Brembo daja rade!
Dev Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 B Max-y ćwiczyłem wiele lat temu nie zostawiam suchej nitki na tych tarczach :no: :no: co innego Brembo Serie Oro, to juz jest klasa :good: :good: ale drozyzna :(
martini_dy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 koledzy w cgwili obecnej mam serię nie znam średnicy ale to czysta seria w moim 2,0 tdi avancie, i cos srednio moge sie zatrzymac, w drugim aucie renault laguna gt mam hamulce zylety jak sie przesiadam to ... dlatego cos kombinuje
Dev Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 koledzy w cgwili obecnej mam serię nie znam średnicy ale to czysta seria w moim 2,0 tdi avancie, i cos srednio moge sie zatrzymac, w drugim aucie renault laguna gt mam hamulce zylety jak sie przesiadam to ... dlatego cos kombinuje potzrebujesz zmiany na wieksze hamulce w chwili obecnej std to 320/288mm tutaj masz link do tematu; http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29591.0 jak cos to wal do mnie na priv
Kowicz Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 A ja polecam Zimmermann. Kiedyś AKP miało zniżkę w LEWIANie więc będzie trochę taniej a i dobiorą Ci do zestawu jakieś dobre klocki.
armando Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 polecam ate power disc jak dla mnie rewelacja
Dev Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:05_________________________________________________ale ok jeden szcześliwy na forum nie zawadzi
armando Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:05_________________________________________________ale ok jeden szcześliwy na forum nie zawadzi heh no co
Rekomendowane odpowiedzi