Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana radia Audi symphony II na nawigacje RNS E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem jaka jest kostka w tym radiu ale reszta jest taka sama, nie ma co sie zastanawiac.. montowac!!! :kox:

Opublikowano

Koledzy a jak wyglada sprawa przejścia z Concert II na RNS-E?? tak samo jak z Symphony II?

Pozdrawiam

to samo

Opublikowano

a kosz din będzie pasował? Może ktoś podpowiedzieć co mi będzie potrzebne ??

Opublikowano

tosz to tyle tego jest

kosz musisz na 2 din zmienić

Opublikowano

OK kolega a co z climatronikiem? też muszę zmieniać?

Opublikowano

a jaki ma

a jaki masz teraz kosz ?? :mysli:

Opublikowano

Koledzy a jak wyglada sprawa przejścia z Concert II na RNS-E?? tak samo jak z Symphony II?

Pozdrawiam

concert2 to radyjko 1dinowe

więc potrzeba

kosza 2 din,przejściówke iso-iso2,antena gps,przejściówka antenowa

tunel oraz klimatronik musisz docinać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142028.0;highlight=docinanie+tunelu

jak nie chcesz ciąć klimatronika musisz zakupić sobie taki pod 2din

Opublikowano

Pozdrawiam

concert2 to radyjko 1dinowe

więc potrzeba

kosza 2 din,przejściówke iso-iso2,antena gps,przejściówka antenowa

tunel oraz klimatronik musisz docinać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142028.0;highlight=docinanie+tunelu

jak nie chcesz ciąć klimatronika musisz zakupić sobie taki pod 2din

Podbij do Domin79 napewno Ci pomoże z cała instalacja

Opublikowano

Z miłą checią bym zmienił mojego concerta na rns-e ale widzę że sporo rezania :confused4: narazie jestem za granicą ale jak wrócę może się za to zabiorę, szkoda że Domini nie mieszka bliżej bo napewno bym skorzystał w przyszłości z pomocy fachowca;))

Puki co dzięki za zdanie relacji i bardzo potrzebne podpowiedzi, napewno się wszystko przyda w razie wymiany;))

Dzięki jeszcze raz i pozdro

Opublikowano

Z miłą checią bym zmienił mojego concerta na rns-e ale widzę że sporo rezania :confused4: narazie jestem za granicą ale jak wrócę może się za to zabiorę, szkoda że Domini nie mieszka bliżej bo napewno bym skorzystał w przyszłości z pomocy fachowca;))

Puki co dzięki za zdanie relacji i bardzo potrzebne podpowiedzi, napewno się wszystko przyda w razie wymiany;))

Dzięki jeszcze raz i pozdro

Az tak duzo za graty nie wyjdzie a roznica jest kolosalna przy RNS :kox:

Opublikowano
  • Autor

Az tak duzo za graty nie wyjdzie a roznica jest kolosalna przy RNS

Tak tak ale póki co to co najmniej tysiaka musimy wywalić na RNS-E :)

Opublikowano

Tak tak ale póki co to co najmniej tysiaka musimy wywalić na RNS-E

pamietaj ze sprzedasz czesc swoich gratow.. concerta i klimatronic wiec moze nie bedzie tak zle :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tak tak ale póki co to co najmniej tysiaka musimy wywalić na RNS-E

pamietaj ze sprzedasz czesc swoich gratow.. concerta i klimatronic wiec moze nie bedzie tak zle :gwizdanie:

u mnie na sprzedaż był by tylko i wyłącznie symphony II.

No ale zawsze cos...

• 1 rok później...
Opublikowano

WItam. nie chce zakladc nowego tematu wiec zapytam tutaj ;) niedlugo bede zmienial kosz z 1din na 2din. W aucie teraz mam radyjko concert na cd i chce wlozyc concerta 3 2din :) wiem ze potrzebne sa kable takie jak od rns, jak wygalda spawa podlaczenia? musze jakies piny przekladac? czy podlaczam i wszystko smiga? jesli nie to jak wygalda sprawa kodowania? gdzie trzeba zmienic itd :) najlepiej niech wypowiedza sie osoby co zmienialy radyjka z 1din na 2din dziekuje i czekam na pomoc ! :)

Opublikowano
WItam. nie chce zakladc nowego tematu wiec zapytam tutaj ;) niedlugo bede zmienial kosz z 1din na 2din. W aucie teraz mam radyjko concert na cd i chce wlozyc concerta 3 2din :) wiem ze potrzebne sa kable takie jak od rns, jak wygalda spawa podlaczenia? musze jakies piny przekladac? czy podlaczam i wszystko smiga? jesli nie to jak wygalda sprawa kodowania? gdzie trzeba zmienic itd :) najlepiej niech wypowiedza sie osoby co zmienialy radyjka z 1din na 2din dziekuje i czekam na pomoc ! :)

musisz zmostkować piny 15 i 16 w iso II oraz przełożyć pin 5 z kostki B do pinu 7 kostki C , potem kodujesz i grasz:decayed:

Opublikowano

a jak wyglada sprawa sterowania z kiery?

• 1 rok później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Odświeżam. Poleci ktoś jakieś dobre RNS-e do ok 1500 zł? Słabo się na tym znam a nie chciałbym strzelić babola. http://allegro.pl/audi-rs4-a4-s4-rns-e-pol-menu-mapy-2016-legalny-i6324784768.html#thumb/1wydaję mi się że to wygląda przyzwoicie. Doradzi ktoś? I jak to wygląda z kradzieżą takiego radia? Ludzie straszą, że jest bardzo chodliwe u złodziei

Opublikowano

I jak to wygląda z kradzieżą takiego radia? Ludzie straszą, że jest bardzo chodliwe u złodziei

To prawda