Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 B8 3.0 tdi quattro s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. O to moja nowa furmanka: Audi A4 B8 3.0 tdi 2008 rok Quattro

Wyposażenie:

- pakiet S-Line

- nawigacja MMI

- napęd quattro

- nagłośnienie Bang & Olufsen

- felgi 18"

Co do planów na przyszłość to myślę o zachipowaniu go ale jeszcze nie jestem do końca przekonany :)

zmianarozmiarup1140178.jpg

1385563521.jpg

zmianarozmiarup1140067.jpg

zmianarozmiarup1140059.jpg

zmianarozmiarup1140153.jpg

Opublikowano

piękna limo :slina:

Opublikowano

Super opcja, choć S-line'a zewnętrznego nie ma :tongue4: Gratuluje furki :wink4:

Opublikowano

Piękny samochodzik. Życzę dużo frajdy z jazdy.

Opublikowano

Długo czekało na właściciela. Jak dobrze pamiętam to z Rzeszowa auto ?

Mam nadzieję, że posprawdzałeś wszytko bo fura :kox: Jak masz jakieś pytania odnośnie auta to pisz do Patroxa też ma B8 3.0

Opublikowano

Autko pocisk!!! :slina:

Miłego użytkowania !! :good:

Opublikowano

piekny samochod super wyposazenie choc ...limo a4 mi sie nigdy nie podobalo :tongue4:

Opublikowano

co tu pisać - jest piękna jak każda B8 z fajnym wypasem :wink4::good:

Opublikowano

czyżby kolejny samochodzik od Violki na forum :)

Opublikowano

chyba taaa... dość długo stała na allegro :>

furka cud miód cipcie lizać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Długo czekało na właściciela. Jak dobrze pamiętam to z Rzeszowa auto ?

Mam nadzieję, że posprawdzałeś wszytko bo fura :kox:

Tak z Rzeszowa od Violki. Sprawdzony czujnikiem lakieru, na stacji kontroli nic nie wykryli podejrzanego, zawieszenie, geometria, światła. Wszystko OK. Po sprawdzeniu VAG-iem też wyszło że nie ma nic co mogło by wskazywać na powypadkową historię.

Co do S-Line to szczerze powiem że w środku w miarę ładnie to wygląda, może i przydałby się na zewnątrz ;/ Ale szczerze mówiąc jeśli chodzi o wykończenie to jestem na prawdę zachwycony. Jeździłem Lancerem 2.0 DiD 140 KM, mozna powiedzieć przepaść w wykonaniu. Co do silnika to ten rewelacja. 3.0 tdi chodzi tak cicho jak benzyna. W jeździ mieszanej ( miasto 50/50 traska) udaje się nawet zejść do 7l (szczególnie gdy pokazuje jaki bieg mamy mieć zapięty, czyli około 1000-1700 obrotów na danym biegu). jednak gdy tylko się przyciśnie to wciska w fotel i spalanko około 9,5-10 l. A zaznaczę że przy tym silniku chce się często wciskać gaz do dechy :D:evil:

Opublikowano

o k.... mi sie tez wydaje ze to auto z rzeszowa bo poznaje po tym ich wspanialym miejscu :hi:

kolego sprawdziles papiry? z tego co pamietam panowie sprzedaja auta w cennie netto oczywiscie nie informujac o tym nabywce

po za tym autko za***iste

Opublikowano

a to ten co w netto kupuje z DE ? moze byc z tego jakis problem potem ? bo watpie . Przeciez kupujacy nie kupuje w netto bo jest osoba prywatna. tak ?

Opublikowano

a to ten co w netto kupuje z DE ? moze byc z tego jakis problem potem ? bo watpie . Przeciez kupujacy nie kupuje w netto bo jest osoba prywatna. tak ?

W tym wątku wałkujemy temat

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183713.new#new

Opublikowano

Fajna furka.

Wpadaj na Spociki Warszawskie

Opublikowano

Gratulacje. Super serducho pod maską :good:

Opublikowano

piękna sztuka - nie raz nie dwa ją oglądałem w ogłoszeniach :)

Opublikowano
  • Autor

Teraz mam dylemat co robić. rzeczywiście samochód był taniej niż inne oferty mniej wiecej o wartość Vat. Jednak ja kupilem samochód na Fakturę Vat 23%. Odsprzedałem ten samochód równiez na fakturę firmie leasingowej. I teraz od nich leasinguje te auto. I się zastanawiam czy rzeczywiście tu mogli zrobić przekręt na Vacie ;/ Jeśli tak to jak to można rozwiązać ? czy mogę się domagać dopłacenia Vat przez firmę od której kupilem ? Czy sam moge sprawdzić czy te auto figuruje w bazie danych w niemczech jako kupione w cenie netto ?

Opublikowano

Teraz mam dylemat co robić. rzeczywiście samochód był taniej niż inne oferty mniej wiecej o wartość Vat. Jednak ja kupilem samochód na Fakturę Vat 23%. Odsprzedałem ten samochód równiez na fakturę firmie leasingowej. I teraz od nich leasinguje te auto. I się zastanawiam czy rzeczywiście tu mogli zrobić przekręt na Vacie ;/ Jeśli tak to jak to można rozwiązać ? czy mogę się domagać dopłacenia Vat przez firmę od której kupilem ? Czy sam moge sprawdzić czy te auto figuruje w bazie danych w niemczech jako kupione w cenie netto ?

F-ra do leasingu była VAT czy vat-marża ? Jeżeli pełny VAT to możesz być spokojny bo leasing masz od całej kwoty :decayed: ( z VAT)

Jeżeli była vat- marża to leasing sobie vat doliczy do finansowania więc kwota leasingu będzie netto+VAT = kwota leasingu.

Kto leasingował ? Tylko nie mów,że EFl.....

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem na fakturę VAT. I taką samą wystawiłem raiffeisen leasing. Wydaje mi się że jak jest faktura VAT to ja nie powinienem ponosić kosztów ewentualnego nieopłaconego podatku VAT na ten samochód :( ale dokładnie nie wiem jak to jest), ąz tak się nie znam na tych papierkach ;/