Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF]Paputowóz - 2.4 V6 quattro + LPG -- SPRZEDAM--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? :embarrassed: Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d

Opublikowano

A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? :embarrassed: Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d

Przesadzasz :wink4:

Ori zawieszenie to dopiero masakra, nie wiem jak można jeździć takim tapczanem na kółkach :wink4:

Opublikowano

Ori zawieszenie to dopiero masakra, nie wiem jak można jeździć takim tapczanem na kółkach :wink4:

Ori zawieszenie jest trochę (jak dla mnie) jak z kauczuku... Im głębszy dołek tym wyżej się odbije i przez to auto nie takie pewne w prowadzeniu :/

Opublikowano

Ori zawieszenie jest trochę (jak dla mnie) jak z kauczuku... Im głębszy dołek tym wyżej się odbije i przez to auto nie takie pewne w prowadzeniu :/

Dla mnie tak samo, wolałem jeździć na seryjnym zawieszeniu i 17" niż na serii i 15" (podobno taki komfort).

Prawda jest taka, że im większa gleba tym lepsze prowadzenie i taka pewność, że auto nie wyskoczy w powietrze ma dziurze :)

Opublikowano

Dla mnie tak samo, wolałem jeździć na seryjnym zawieszeniu i 17" niż na serii i 15" (podobno taki komfort).

Prawda jest taka, że im większa gleba tym lepsze prowadzenie i taka pewność, że auto nie wyskoczy w powietrze ma dziurze :)

No i dlatego planuję założyć 17, a potem jeżeli najdzie mnie chcica to pewnie wleci gwint... aaaaaale to odległa przyyyszłooość. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No i dlatego planuję założyć 17, a potem jeżeli najdzie mnie chcica to pewnie wleci gwint... aaaaaale to odległa przyyyszłooość. :wink4:

:good:
Opublikowano

Zgadzam się, to jest masakra jakaś. Jak skończę silnik i osprzęt robić, to biorę się za zawieszenie (pewnie gleba, bo chociaż auto wcale wysokie nie jest, to mogłoby zawsze siedzieć niżej ;d), a felgi większe wpadną jakoś przy wymianie opon na letnie. Ale np takie opony, jakie widnieją w awatarze Paputa to bym się bał założyć na śląskie drogi. ;d

Opublikowano
Ale np takie opony, jakie widnieją w awatarze Paputa to bym się bał założyć na śląskie drogi. ;d

a tam niema przypadkiem samej felgi ? :cool1:

Opublikowano
Ale np takie opony, jakie widnieją w awatarze Paputa to bym się bał założyć na śląskie drogi. ;d

a tam niema przypadkiem samej felgi ? :cool1:

Jest :przebiegly:

Opublikowano

Nawinął naleśnika z dżemem na felgę i szczęśliwy. :evil:

Opublikowano

:polew: :polew:

Znając papucia pewnie tak :polew:

A tak poważnie to zejdźmy z niego bo mu duszno :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew:

Znając papucia pewnie tak :polew:

A tak poważnie to zejdźmy z niego bo mu duszno :wink4:

jakiego naleśnika?? :blink: przeca to łopoonka 45

Opublikowano

papucik rób takiego czarnucha jak pokazałeś :good:

Opublikowano
  • Autor

papucik rób takiego czarnucha jak pokazałeś :good:

no brakuje mi:

takiej gleby oraz lamp tal to reszta jest :naughty::decayed:

jeszcze musiałbym ramkę grila na czarno walnąć i kierunki wymienić

Opublikowano

Nie do końca :gwizdanie:

Twoja ma chrom :cool1:

Może wyjść niespójnie, tak to czarno a chrom w okół szyb. Albo chrom albo czarno.

Opublikowano
  • Autor

Nie do końca :gwizdanie:

Twoja ma chrom :cool1:

Może wyjść niespójnie, tak to czarno a chrom w okół szyb. Albo chrom albo czarno.

dlatego na felgach mam chromowane znaczki audi :decayed: serio

ale mi się jakoś przestaje widzieć przyciemniona szyba do chromu tak jak mam, to wyglada niespójnie

Opublikowano

Też tak uważam, chociaż z drugiej strony szkoda zrywać folię :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Też tak uważam, chociaż z drugiej strony szkoda zrywać folię :wink4:

właśnie szkoda bo się przydaje, np transport czegoś co chce się ukryć :decayed:

Opublikowano

czyli wywal chrom....?! :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

czyli wywal chrom....?! :gwizdanie:

własnie nie wiem co mam zrobić[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 15:10_________________________________________________ale ten jest świetny

Audi%20A4%20Avant%20Black.jpg