Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF]Paputowóz - 2.4 V6 quattro + LPG -- SPRZEDAM--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
jakos nie pasuje...

:cry::cheesy:

mi pasi do dekorów, może dlatego że nie ujołem na fotkach dekorów

Opublikowano
czym malowane? spray?

NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element :)

Opublikowano
  • Autor
czym malowane? spray?

oklejone tym co dekory

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

czym malowane? spray?

czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej?

zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie

Opublikowano
czym malowane? spray?

oklejone tym co dekory

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

czym malowane? spray?

zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie

dla tego kolego gdyż zrobię na gładko zeszlifuje podkład i pomaluje dla tego wyjdzie lepiej, po za tym rączki z drzwi miałem w gumie i tez było z tym sporo roboty

Ps. nie twierdze że wyszło źle tylko ja zrobię u siebie inaczej i tyle :wink:

Opublikowano
  • Autor
czym malowane? spray?

oklejone tym co dekory

czym malowane? spray?

dla tego kolego wyjdzie lepiej gdyż zrobię na gładko zeszlifuje podkład i pomaluje dla tego wyjdzie lepiej, po za tym rączki z drzwi miałem w gumie i tez było z tym sporo roboty

jeśli tak to inna rozmowa

folia niesamowicie imituje lakier, sami macie problemy z odróżnieniem:grin: mi tam owa struktura pasuje, folia się fajnie ułożyła na znaczku ECU i wszystko wygląda jak moalowane

Opublikowano
czym malowane? spray?

oklejone tym co dekory

czym malowane? spray?

dla tego kolego wyjdzie lepiej gdyż zrobię na gładko zeszlifuje podkład i pomaluje dla tego wyjdzie lepiej, po za tym rączki z drzwi miałem w gumie i tez było z tym sporo roboty

folia niesamowicie imituje lakier, sami macie problemy z odróżnieniem:grin: mi tam owa struktura pasuje, folia się fajnie ułożyła na znaczku ECU i wszystko wygląda jak moalowane

hehe no właśnie dla tego mnie to zmyliło że ECU tak ładnie wyszło stawiałem że folia nie da rady ale pozytywnie zaskoczyła :P

Opublikowano
  • Autor
czym malowane? spray?

oklejone tym co dekory

czym malowane? spray?

hehe no właśnie dla tego mnie to zmyliło że ECU tak ładnie wyszło stawiałem że folia nie da rady ale pozytywnie zaskoczyła :P

:decayed: tu lepiej widac, 3M ma mikrokanaliki którymi da się ładnie wypchnąć powietrze

ecu.jpg

Opublikowano

Wyszło zacnie :decayed:

Opublikowano
czym malowane? spray?

oklejone tym co dekory

czym malowane? spray?

ty wujek jak to sie uklada na ori dekorze w delikatna strukture podrobki karbonu? gladko czy sie przylepia i odciska wzor?
Opublikowano
  • Autor
czym malowane? spray?

oklejone tym co dekory

czym malowane? spray?

ty wujek jak to sie uklada na ori dekorze w delikatna strukture podrobki karbonu? gladko czy sie przylepia i odciska wzor?

tego nie wiem, ja miałem drewno i wyszło idealnie płasko a na takim dekorze ala carbon zapewne wyjdzie to prążkowanie

---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

trochę fot w zimowej scenerii

DSCF1892.jpg

DSCF1926.jpg

DSCF1883.jpg

DSCF1872.jpg

DSCF1871.jpg DSCF1872.jpg DSCF1874.jpg

DSCF1876.jpg DSCF1877.jpg DSCF1878.jpg

DSCF1879.jpg DSCF1880.jpg DSCF1881.jpg

DSCF1882.jpg DSCF1883.jpg DSCF1884.jpg

DSCF1885.jpg DSCF1886.jpg DSCF1887.jpg

---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ----------

DSCF1892.jpg DSCF1925.jpg DSCF1926.jpg

DSCF1928.jpg

Opublikowano

podoba mi się :decayed:

sam dorzeźbiałeś spryskiwacze? Czy ori były? Właśnie planuje, gdy się zrobi cieplej coś takiego zrobić :wink:

Opublikowano

ale te auto brzydkie !!!!!!! i ten zrypany silnik wszystko przez to ze nie chciales mi go sprzedac

a tak serio jest kozak ale to nie zmienia faktu ze i tak jestem zly na ciebie ;p

Opublikowano
  • Autor
podoba mi się :decayed:

sam dorzeźbiałeś spryskiwacze? Czy ori były? Właśnie planuje, gdy się zrobi cieplej coś takiego zrobić :wink:

spryski były z wypasu:grin:

Opublikowano

wyślij jakieś foto do kalendarza :wink:

Opublikowano
  • Autor
ale te auto brzydkie !!!!!!! i ten zrypany silnik wszystko przez to ze nie chciales mi go sprzedac

a tak serio jest kozak ale to nie zmienia faktu ze i tak jestem zly na ciebie ;p

hehe, no w sumie za 10 kafli szkoda go było sprzedawać jak widzę jakie padła są na allegro:kwasny:

---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

wyślij jakieś foto do kalendarza :wink:

tylko które?:eusathink:

Opublikowano

to, które Ci się najbardziej podoba :decayed:

Opublikowano
  • Autor
to, które Ci się najbardziej podoba :decayed:

waham się

1.

DSCF1926.jpg

czy

2.

DSCF1892.jpg

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

skłaniam sie przy 2

Opublikowano

zdjęcie w pionie więc odpada. musi być poziome :whistling:

Opublikowano
  • Autor
zdjęcie w pionie więc odpada. musi być poziome :whistling:

to w poziomie jest

---------- Post dopisany 20-03-2013 at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2013 at 22:01 ----------

malować rączki od boczków na czarno czy to już będzie przesada?:mysli:

popio_ka.jpg