paput Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Widziałem to twoje padło wczoraj w puławach na centralnej brykałeś jakos 13-14 nono, daję po oczach
ra-v Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Zapodaj fote z wiekszej odległosci tego grila i pierscieni. Widze ze jakaś nowa moda nastaje na przemalowywanie przednich znaczków, pewnie z zachodu przyszła
paput Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Zapodaj fote z wiekszej odległosci tego grila i pierscieni. Widze ze jakaś nowa moda nastaje na przemalowywanie przednich znaczków, pewnie z zachodu przyszła teraz nie wrzuce bo bez ramki tak łyso
I r o Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 czym malowałeś ramkę i jak ją przygotowałeś przed pryśnięciem ??
paput Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 czym malowałeś ramkę i jak ją przygotowałeś przed pryśnięciem ?? ostre darcie papirem lakier w spayu od znajomego który pracuje w sklepie z lakierami samochodowymi, mam nim maźnięte śrubki w felgach i już długo się trzyma. Jeśli na ramce nie da rady to ją obkleję folią
I r o Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 ja jak malowałem to nie zdarłem tego chromu (oczywiście zmatowałem) no i czarny mat poszedł fc**j po tygodniu, malowałem motipem teraz planuje właśnie go zedrzeć i potem prysnąć, no zobaczymy co z tego będzie
paput Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 ja jak malowałem to nie zdarłem tego chromu (oczywiście zmatowałem) no i czarny mat poszedł fc**j po tygodniu, malowałem motipem teraz planuje właśnie go zedrzeć i potem prysnąć, no zobaczymy co z tego będzie zobacze i jak, w tamtym też tak miałem że ramka dostawała kamieniami itp i farba odprysnęła, zobaczę teraz
Rafal_ Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 ja swoją ramkę zmatowiłem, psiknąłem podkładem w spreju (ze cztery razy) i na końcu czarny mat (też ze cztery razy) przejeździłem od wczesnej wiosny do teraz i są może ze dwa małe uszczerbki od kamyczków
paput Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 dalej w ta padake inwestujesz :D a Ty swoją już sprzedałeś?
Olaf Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a to jest temat top secret [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:27_________________________________________________ale widze postepy sa :D dobrze wyglada i wkoncu ci lampy po lifcie wpadly na przod :D
paput Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 a to jest temat top secret [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:27_________________________________________________ale widze postepy sa :D dobrze wyglada i wkoncu ci lampy po lifcie wpadly na przod :D jeszcze nie, może w sobotę zamontuję :gwizdanie:
Rafal_ Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a to jest temat top secret [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:27_________________________________________________ale widze postepy sa :D dobrze wyglada i wkoncu ci lampy po lifcie wpadly na przod :D jeszcze nie, może w sobotę zamontuję :gwizdanie: jeszcze nie, może w sobotę zamontuję :gwizdanie montuj montuj - w porównaniu do starych jest
grn Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 a to jest temat top secret [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:27_________________________________________________ale widze postepy sa :D dobrze wyglada i wkoncu ci lampy po lifcie wpadly na przod :D jeszcze nie, może w sobotę zamontuję :gwizdanie: jeszcze nie, może w sobotę zamontuję :gwizdanie montuj montuj - w porównaniu do starych jest zakładaj bixy od razu
paput Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 a to jest temat top secret [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 21:27_________________________________________________ale widze postepy sa :D dobrze wyglada i wkoncu ci lampy po lifcie wpadly na przod :D jeszcze nie, może w sobotę zamontuję :gwizdanie: jeszcze nie, może w sobotę zamontuję :gwizdanie montuj montuj - w porównaniu do starych jest wiem wiem, miałem już tych lamp od zajebaju
Rafal_ Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ja mam pierwsze - co patrze na jej ryja to gęba się sama cieszy
terrorbps Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no dobrze wygląda,podoba mi się, a co z tą rozpórką,wykminiłeś coś
paput Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 no dobrze wygląda,podoba mi się, a co z tą rozpórką,wykminiłeś coś rozpórki narazie nie zakupiłem, skupiłem się na lampeczkach, wiem po moim poprzednim B5 że duuużo dodają do wyglądu
terrorbps Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no ladnie wyglada,ja tez wsadzilem polifty i auto odrazu mlodsze
Olaf Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 no dobrze wygląda,podoba mi się, a co z tą rozpórką,wykminiłeś coś rozpórki narazie nie zakupiłem, skupiłem się na lampeczkach, wiem po moim poprzednim B5 że duuużo dodają do wyglądu ladniejsza juz nie bedzie:p zakladaj jak najszybciej
Rekomendowane odpowiedzi