paput Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 wersja taka, że kręc gwintem wersja taka że już tylko pół gwinta zostało bo się wylał
RAWULI Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 kolega w motokillerze startuje, już wiedziałem skąd znam tą brykę
Czort194 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Gratulacje dupowozu, jest . teraz troche niżej i zostawić białą fele
paput Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) kolega w motokillerze startuje, już wiedziałem skąd znam tą brykę what? że ja? właśnie zobaczyłem że ktoś dodał nie pytając o zgodę http://otomoto.pl/oferta/sprzedam-audi-a4-b5-2-4-v6-avant-quattro-lpg-mozliwa-zamiana-ID6y3WX3.html Edytowane 17 Lutego 2015 przez paput
piotr.ponc Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 moja poprzednia A4 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=129051.msg1543866#msg1543866 97 rok grudzień po minilifcie 2.4 V6 w WYPOSAŻENIE -quattro -V6 -klima -kubełki -BOSE-zmieniarka -telefon NOKIA -navi -FIS -grzane stołeczki -kiera S4 -4xel. szybki -jakieś tam alumy -siuśki -tempomat -przyciemnione szyby ROK 2011/2012 1. felgi BBS RC 303 18/8,5J/ET32 2. nowe opony Ovation 225/40/18 3. nowy gwint Ta-Technikx 4. ramka konsoli - czarna perła z palety audi LZ9W 5. dymione boczne kierunkowskazy 6. ramka grilla oklejona folią 3M 7. lampy polift przód plany na ROK 2013/2014 1. rozpórka górna kielichów 2. ringi licznika na czarno 3. lotka na klapę ala RS4 4. dolna rozpórka 5. dekory i popiołka w folii 3M, połysk 6. lampy potraktować folią "ala USA" 7. lampy tył - wyrezać coś ciekawego 8. grill s4 9. końcówka tłumika Sebring 10. wtryskiwacze LPG-Barracuda x 6 11. wyrezać dekielki BBS 12. cold air intake => K&N/Simota/Pipercross:this:/ITG/RaidHP/TwinAir/Apexi/Fujita/Aoma/Green a. dolot ze zderzaka b. filtr piepercross c. osłona z kwasówki - self made d. SAI - filtr 13. sylicony SAMCO od podicśnień 14. halogeny (custom) 15. gajgerek vacum bar 16. dywaniki gumowe PETEX ze stoperami PLANY - dalekosiężne -zderzak S4 -radio 2 din póki co tyle EKSPLOATACJA -wymiana rozrządu [pasek wieloklinowy Continental, pasek wielorowkowy Conti, rolka prowadząca, rolka napinająca, ramię napinacza, napinacz, pompa wody all Rouville] -wymiana łożysk kół tył CX -wymiana łożysk kół przód KYK -nowy olej + filtr Filtron -nowy filtr powietrza Filtron -nowy płyn chłodzący Petrygo -nowa chłodnica cieczy Thermotec -4x wahacze górne HART -nowe tarcze przód Mikoda + nowe klocki + nowe klocki tył -2x nowe osłony przegubów zewn. przód -2x nowe drążki kierownicze Delphi -czyszczenie układu paliwowego STP -świece zapłonowe NGK R-Line Made in Japan -nowa inst. gazowa [parownik Zavoli Zeta S, wtryski OMVL niebieskie, komputer Lecho-Sec, butla w kole 60L] -zmiana wtrysków na Barracuda -nowe łożyska SKF tył -nowy łącznik stablizatora tył FOTKI WYKONANE MODY 1.Ramka konsoli - czarna perła z palety audi LZ9W 2.Folia na dekory 3M 1080 Scotchprint Gloss Black 3.Popiołka wersja black oklejona folią 3M z pakietu schwarz inside 4.Grill ori S4 5.Ramka grilla oklejona folią 3M 6.Dwururka z tłumika Sebringa (zdjąłem chrom i wypolerowałem) 7.Nowy gwint Ta-Technikx 8.Zespolone lampy ori Valeo 9.BBS RC 303 18" 8,5J ET32, przemalowana na kolor biały 10.Nowe oponki Ovation 225/40/18 11.Kierunkowskazy boczne w dymie 12.Przyciemnione folią tylne lampy - "wsteczny" 13. Lampy ala USA 14. Nowe silicony od podciśnień 15. 6x wtryskiwacz Barracuda - (Nagroda INPRO, targów GasShow) 16. Customowe dekielki BBS 17. Pomalowanie osłon black/red 18. Cold air intake - in progress A. Zimny dolot ze zderzaka B. Filtr Pipercross C. Osłona termiczna - wyrób własny D. SAI - filtr SIMOTA 19. Rozpórka górna kielichów - wyrób własny 19. Nowe dywaniki gumowe ze stoperami firmy PETEX 20. Yellow Fog Lights (mezalians kratki z a4 i kratki z Felicji FL + halo) 21. Gagerek FK Automotive - Vacum Bar może zamiana na 1,9 tdi s-line 2004 131ps ([email protected])
paput Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 temat od zamknięcia, auto odjechało w siną dal
Rekomendowane odpowiedzi